Gud är ond!

Jag kommer säkert att trampa några på tårna nu, men alla har rätt till en åsikt. Jag tror inte på Gud, jag kan inte tänka mig att han skulle finnas och en av anledningarna är denna:
 
 
 
De som tror på Gud säger: men Gud ger oss prövningar att gå igenom bla bla bla. Om Gud fanns så vore han omänsklig som utsätter ett litet barn och dess föräldrar för denna prövning. Att låta ett barn lida med flit är misshandel och förbjudet i Sverige. Om Gud fanns tvivlar jag starkt på att all ondska som finns i världen skulle existera. Vissa är ju helt besatta av sin Gud och allt som händer och sker är Guds vilja. Jag kan inte förstå att Gud är så stor och hur man kan tro på en sådan ond man. För om han skulle finnas så vore han en ond man, en barnmisshandlare, mördare mm. Men jösses säger visa nu vad hon hädar. Ja visst det kanske jag gör, men jag tror inte heller på att Gud finns.
 
Citat:
 

"Sista tiden blev precis som vi ville"

 

Treåriga Malva fick dö hemma, i sin mammas och pappas säng.

Hon somnade in med ett litet leende på sina läppar - efter att ha kämpat mot cancern i över två år.

- Vi är så otroligt tacksamma för att vi fick möjlighet att vara hemma och för att vi fick sådan jättebra hjälp med vården, säger Malvas mamma Jenny Karlsson, 34.

 

Läs hela artikeln HÄR

 

Vilken god varelse skulle utsätta en familj för detta?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0