Carola!

Jaha och varför måste Carola vara med i melodifestivalen. Trettio år sen hon stod på scen och tog hem vinsten i melodifestivalen med Främling. En liten falsk flicka med bibel i handen som påstod att hon levde och levt efter den.
 
Trotts att hon levt ett vilt liv med både alkohol och killar, visat upp sig ordentligt på bilder där hon sjöng i en hårdrocksgrupp. Nej jag har alltid tyckt denna tjej varit otroligt falsk och alltid haft ett falsk leende fastklistrat i ansiktet. Visst hon sjunger bra det säger jag inget om, men som person nej tack.
 
 
Hon stod där igår igen och sjöng Främling och tackade Gud. Hon vann 1991 med Fångad av en stormvind men kom enbart trea 1983 med Främling, hade de som vunnit schlagerfestivalen kommit in igår och sjungit sina bidrag hade det varit helt okey. Men Främling vann ju inte ens utan kom trea.
Bästa som vunnit är Abba med Waterloo 1974, tvåa kommer Charlotte Nilsson med Tusen och en natt 1999, trea Loreen med Europhia 2012 och fyra Carola med Fångad av en stormvind 1991,sämst tycker jag Diggeley Diggelo var med bröderna Herreys 1984.
 
Vad säger ni?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0