TRÖTT!!!

Idag blir det inget kul inlägg att läsa för er. jag är på gnällhumör...härligt? Sovit uselt inatt igen vakande kl två och somnade först om halv sex och klockan ringde kvart över sex. Känner mig gråtfärdig. Nätterna innan har inte varit bättre dom heller. Igår var jag supertrött på kvällen då jag stängde. Idag är det Apt kl 16-19...jösses jag kommer att somna på det.
Sen är det en annan massa skit som snurrar i huvudet som jag är för trött för att gå in på just nu.
men det är jobbigt att tankarna rullar i huvudet nattetid och man inte kan somna om. Får väl säga det: tack gode gud för att man har en så underbar make som ställer upp i vått och torrt, han är så himla underbar.
 
Okej då.
 
Hyreshöjning på 113 kr/månad retroaktivt från januari månad sen något som kallas VLU 345 kronor/månad retroaktivt från januari. Det gör att hyran under 6 månader blir 1000 kronor dyrare p.g.a. retroaktivt. Sen efter det blir den 458 kr mer/månad.
Sen i Mars har vi försökt få reda på vad LVU är står enbart som familjebostäders gamla underhåll så som golvvård? Det hette HLU är det just det dom menar eller. Tycker en höjning med 50 kr/kvm och år är lite väl häftigt.
Har mailat dem flera gånger, de har till slut ringt upp och sagt att de kollar upp detta men den som har hand om de trä borta, två gånger liknande samtal. Det senaste 27 maj.
uselt hyresgästföreningen som inte kan ge svar.
 
Sen har Sture en skitchef. Är så trött på denna man så att jag kräks...bläää. men det var väl inget nytt.
Han måste ha fler än en skruv lös :).
Grinig, långsint och ska alltid tjafsa när han anser att bara han kan ha rätt.
 
sen då vår arbetskollega eller kolleger kan jag skriva istället. det susar också runt i huvudet hela tiden.
 
Nu ska jag äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0