Tisdag idag...stängning!

Usch sov inte bra inatt heller sov i 1 1/2 timme efter att jag kom hem igår och hade sen svårt att somna på kvällen. Brukar sova ibland på eftermiddagarna och har aldrig haft svårt att somna sen på kvällen. Men igår var det tji. Sen vaknade jag flera gånger från kl 03.30 och gav upp 05.30 fast klockan stod på 06.30. Så det blir lattjo lajban att stänga idag...tjohoooo!!!!!
 
Vilket väder igår så???? Först molnigt och kvavt sen en otäck tropisk hetta med gassande sol som gjorde att barnen ville gå in. Vi gick in och åt även mellis inne och hade korsdrag. När vi sen kom ut vid 14.30 blåste det och solen lös med sin frånvaro. Vi hade sångsamling på gräsmattan hela förskolan sen slutade jag. Då hände det det började att hagla och blåsa starka vindar när jag precis satte mig i bilen. Det höll på hela vägen hem och gick över till spöregn. Sen lite svag vind och uppehåll på kvällen som sedan gick över till solsken. Nu är det 12+ och sol och så blåser det. vad ska man ha på sig när man stänger idag då? Äsch kort tröja och tunna tights och ballerina. Tar med en kofta.
 
Har även skrivit en lista till Sture inför den kommande helgen, grillning på lördag...men hallå det är ju bröllop på tv från 15.30-17.50, det tänker jag inte missa en sekund av. Får bli cheesecake med skaldjur att ta ned på gården sen att smaska på.
 
 
Blir grillning på torsdag istället. På Fredag blir det bara något lätt då vi är på smaka på Stockholm i Kungsträdgården hela dagen.
Har tänkt att frilla wokgrönsaker och värma på  hemmagjorda köttbullar och ha Tzatziki till. Låter väl gott va?
Nej nu frukost och sen åka till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0