Purjoloöksbröd

Purjolöksbröd på jäsning. Ser gott ut va?
 
 
 
varsågod här är receptet.      
                                                                                                                       
 
Nu ska de in i ugnen. Efterbild kommer snart.
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj! Det lät jättegott! Måste jag testa, fast jag kommer nog modifiera receptet på fyllning lite... byta ut dill mot persilja och lägga till lite fetaost för sälta. Mmm... kanske man skulle pyssla med imorgon :)

Tack för tipset!

Svar: Flingsaltet ger den sälta men fetaost är alltid gott i bröd.
kerstin Persson

2013-06-06 @ 11:47:05
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0