Torsdag, semesterdag 6.

Vaknade senare idag klockan sju. Sitter här nu och tänker på vad jag ska hitta på för något. Läste ju ut boken igår och började sedan på en ny bok.
 
 
 
Det är höst på Lindängstorget. Cecilia Lunds familj har återupptagit rutinerna efter den stormiga sommaren.
Cecilia återgår till barnmorskejobbet på förlossningsavdelningen och barnen till sina aktiviteter. Men relationen till John har blivit något ansträngd på grund av barnet de väntar och Cecilia börjar känna sig pressad från alla håll.

Även i systrarna Susannas och Marias liv sker förändringar. Kärlekskriser och arbetslöshet, hur hanterar man livet när saker inte blir som man tänkt sig? Mitt i vardagen dimper ett anonymt paket ner i brevlådan hos Cecilia. Det är en bok med ett obehagligt budskap. Samtidigt får även Cecilias mor Christina ett kryptiskt brev till sin tidningsredaktion. Har dessa två händelser med varandra att göra och vem är det i så fall som hotar mor och dotter?

Cecilia känner sig vartefter mer och mer orolig. Hon blir åter tvungen att ta kontakt med polismannen Per Nilsson. För ju längre tiden går, desto mer uppenbart blir det. Någon håller ögonen på hennes familj. Någon vill henne illa. Eller, gud förbjude hennes barn.

Tigerkvinnan är den fjärde delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund där relationerna, familjen och kärleken står i centrum. De tre tidigare är Bedragen, Systerskap och Hittebarnet.
 
Någon som läst denna då för ingen hade ju läst Morgan Alling av alla som läste bloggen igår.
Roade mig med att fota lite här hemma idag, ni har säkert sett bilderna förr, men skit samma kort som kort.
 
 
 
 
Mini baby born dockor.
 
 
 
 
 
 
 
Min mamma som gjort detta tittskåp
 
 
 
 
 
Gremlins
 
 
 
Playmobil dockskåp från sen 80-talfrån
 
 
 
Här jobbar jag.
 
 
Tror jag får hem nya saker att scrapa med idag så imorgon sätter jag igång igen.
Först William sen vårt bröllop sen går vi in på lite småresor vi gjort, dagstripper.
Ska kolla igenom de bilder jag dragit ut först. Allt kommer jag itne scrappa utan enbart sätta in i album med lite texter. Sen blir Williams första sex månader scrapade men sedan sätts bilderna bara in med datum och lite text.
 
Sen borde jag sätta in bilder som ligger från den gamla kameran från 1996 och framåt tills barnens far och jag separerade. Bilder på barnen. Efter det har jag bara lite grann som jag fått från mamma eller tagit själv vid speciella tillfällen som niornas bal, studenter, jul, resor etc. Måste fixa i ordning dessa när jag är klar med foton som är efter jag fick digitalkameran 2009.
Nej frukostdags sen ska jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa min bok.
Men titta in igen för annars kanske ni missar något.
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag älskar böcker men är dålig på att påbörja... lyssnar dock gärna på böcker via Storytels app och har där lyssnat på Allings bok. Tigerkvinnan har jag inte lyssnat på, men kanske ska välja den nästa gång. Tycker det är smidigt att lyssna på böcker när jag kör bil med jobbet exempelvis - hellre än radioskval med samma låtar var 10:e minut.

Svar: Har funderat på det där med att köpa en ljudbok, jag gillar ju att läsa och sen tror att jag kommer att somna om jag hör en lugn berättarröst läsa en bok. Kan ju inte göra som du lyssna när jag kör då jag inte har körkort
kerstin Persson

2013-07-04 @ 10:01:10
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0