Söndags morgon!

Igår kväll så grillade vi och hade en trevlig Ikväll. Hon med blommorna hade idiotiskt nog flyttat det långa bordet som måste stå mitt på gården då det annars står vingligt och blir snett. Så har de vart i alla år de mindre borden kan man flytta lite hur som helst. Men efter mycket om och men fick vi i ordning på det långa högst upp på gården vid några buskar. Idag ska bordet flyttas tillbaka så fort vi kommer ut efter Stures fika stund. Om hon tänker flytta det igen får vi förklara varför det ska vara fast. Under boule taket kan det också stå men på gräset har alltid gällt en plats då gräsmattan är plan en tillräckligt lång bit just där för detta bord.
 
Nu blir det bilder.
 
Maten.
 
Biff, fläskkotlett, stekpotatis,sallad på avokado, fetaost och honungsmelon, bea och Sture hade något hemskt stark Texassås sen ville han ha majskolv också.
 
 
 
 
Jocke och Sture är grillmästare. Ser ni det bordet närmast där några sitter? Där ska det långa bordet stå, hon hade flyttat bort det och ställt ett kort bord där. Vårt ser ni längst bort på gården vid några buskar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lilla spexiga Nicole.
 
 
ha ha du hann inte gömma dig under bordet.
 
 
  
 
Det börjar bli kväller.
 
 
Ha en bra dag nu är det frukost som gäller!
 
 
 
 
 
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0