Paus i bloggandet

Jäklar astma. 1157 kronor för tre stycken cymbicort turbuhaler och en ventoline evohaler inhalationsspray. Men se det positivt betalar enbart 25% av kostnaden nu och har 550 kronor kvar till frikort och medicinen börjades räknas den 26 maj. Behöver hämta ut bla maxalt för migrän, cortisontabletter för getingstick och vid svår andning, sen min magmedicin. Så snart betalar jag nada.
 
Var i Kista igår och framkallade bla 54 stycken foton från Öregrund och Eskilstuna parken (parken zoo). kostade 2.95 kr/bild+39 kronor för att få det på en timme. Har man mer än 100 bilder kostar det 1.95. Men att dra en färgpatron blir dyrare och även sämre kvalitet så nu gör jag så här med viktiga bilder som ska sättas in i album. Sen handlade vi två st fotoalbum och lite i matväg.
Sen var det bara slappa hemma som gällde, middag och ned på gården i solskenet. Det var 23,5+ i skuggan när vi kom ned klockan 17.30.
 
Idag är det enbart tvättstugan som väntar, så idag blir en lugn dag hemma. Nästa vecka så blir det lite mer åka av. Men att stressa igenom semestern med att göra tusen saker är inget roligt. Göra det man verkligen vill och sen ha några slöa dager i mellan aktiviteter är alldeles perfekt och man får ut det man vill av semestern.
 
Idag bjuds ni inte på några bilder för kameran är tom och jag har inte tagit några nya bilder.
Sen kommer jag nog skriva mindre behöver en paus i bloggandet. Kommer enbart stå något då vi gjort något. Har just nu ingen lust för att blogga.
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ja du det är astmamedicinen som är det dyraste, därför kommer även jag upp i fri medicin fort. Då gäller det att hålla reda på datum så att man hinner ta ut medicin före man skall betala igen.

Svar: Jo jag gjorde det men den räcker ju tyvärr inte i evighet så till slut står man där på noll och har ingen medicin kvar och då är det bara att betala och se glad ut.
kerstin Persson

2013-07-14 @ 13:18:40
Postat av: Anonym

Ja du det är astmamedicinen som är det dyraste, därför kommer även jag upp i fri medicin fort. Då gäller det att hålla reda på datum så att man hinner ta ut medicin före man skall betala igen.

Svar: Jo jag tog ut allt jag hade innan högkostnadsskyddet började från noll igen i februari, betalade för allt enbart 40 kronor och då var det en massa annan medicin också. Men nu är det slut och jag stod enbart på 600 kronor så då måste man betala igen. Så nog har jag koll alltid.
kerstin Persson

2013-07-14 @ 13:20:45
Postat av: Yvonne

Det är bra Kerstin, det är inte alla som har koll på datum och då missar de det. Jag tog ut all medicin jag hade på recept och fick allt gratis!

Svar: Jag ska börja redan nu med andra dyra saker då jag bara har 550 kronor till frikort.
kerstin Persson

2013-07-16 @ 08:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0