Typiskt Måndagar!

Igår var en strulig dag. Jag öppnade så vi åkte väldigt tidigt hem ifrån. Först så låg både internet, bredband och telefoni nere så därför ingen blogg. Sen när vi åkt ned till Råcksta rondellen så kom jag på att kakorna inte var med till jobbet, tillbaka hem igen.
Efter jobbet skulle vi ha åkt och hämtat mitt leg, men det blev inte alls av för Sture hade tappat bilnyckeln någonstans på Lidingö trakten!!!!!!
 
 
Fick ta tuben hem medans Sture skjutsades hem av en arbetspolare som bor på vår gata.Sen fick han tog bussen fram och tillbaka till Sundbyberg med en kod till bilnyckelspecialisten. Där fick han en nyckeln för 650 kr men den kan han enbart öppna dörren och stänga av larmet med inte starta bilen för att kunna det måste man åka till en Fordverkstad som Chippa om bilen för 781 kr. För att få den där klickdosan som man öppnar och stänger bilen måste man göra något annat och vad det var eller kostar vet jag inte. En dyr historia vart det för en borttappad nyckel.
 
 
Just det för att komma till Ford verkstaden måste han bli bogserad av arbetspolaren från stationen där han står nu. Som tur är så är verkstaden på Lidingö.
 
Sen det där med att inte må det får man tydligen inte göra. Just jag får inte det och jag vet inte varför?
Ja får och får men inte prata om det? Men andra får tala om hur de mår då spelar de ingen roll. Minns vid min skilsmässa då jag redan var sjukskriven för Ischias, hade blivit omplacerad på jobbet och hade en svårartad influensa och var sammanlagt sjukskriven i 7 månader tom då hade andra det värre? Eller behandlades som om de hade det.

Nej jag ska visst vara den där glada personen som ställer upp för allt och alla och jag får minsann inte svacka eller prata om det för då blir allt fel. Det är ju inte så att när man mår dåligt att man mår bättre av att få uppleva detta. Klart att ingen kan göra något åt situationen det fattar väl jag med, jag är inte korkad, men jag måste
ju får prata om hur jag känner och bli bemött på ett vettigt sätt.
Eller har jag fel? Nej det har jag inte!
 
Ja ja denna Måndag var ju ingen bra start på veckan inte. På toppen av allt hade jag sovit uselt natten innan vaknade i ett av drömmar jag inte minns ett dugg av, hade svårt att somna om så sammanlagt sov jag väl mellan 3-4 timmar. Imorgon ska vi handla allt tills på lördag då vi har gäster som kommer för att fira både min och Stures födelsedagar. Vi slår ihop dem för att de är så nära.
Eller så handlar Sture idag om han hinner efter bogsering och allt.
 
Men stackars er att få hör på det här gnället.
 
Barnbarnet då. Jo han har visst varit lite förkyld men lyckades hosta upp slemmet duktigt själv berättade en stolt far för mig i Fredags.
Teddy var likadan och det hade lättare att få upp slem etc än sina systrar där i mot så var han sjuk längre än dem vid förkylningar. Han hostade i fler månader men ingen läkare hittade något på honom. Då gick jag privat till en barnläkare som omgående upptäckte att han hade dold lufrrörsinfalammtion. Han var dryga året då. Fick antibiotika och blev frisk.
Tyvärr har jag inga nya bilder på den William sonen är lite seg på att maila mig det.
 
Ni får nöja er med en gamla bilder.
 
 
 
 
Hoppas Tisdagen blir bättre.

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Jösses! Dyr nyckel...

Svar: Jo men så är det idag då allt är datorprogrammerat. Men nu rullar vi med bilen igen.
kerstin Persson

2013-02-05 @ 18:46:27
URL: http://aspieblogg.se
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Skönt att ni fått i¨gång bilen iaf nu..

2013-02-06 @ 08:03:38
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0