Sture hos läkare.

Stures chef vill att Sture visar läkarintyg då han står för lönen då det är inplanerade arbeten vilket det var nu. Läkaren säger till Sture att försäkringskassan sagt att en flunsa tar fem dagar så hon vågar inte skriva mer än fyra dagars sjuk på honom p.g.a. att han redan varit sjuk i en dag. Så på fredag måste han jobba om han inte vill vara utan lön!!!!! Men jag då som hostat sen i Onsdags och fortfarande idag har lite feber för mig är det sjunde dagen. Sture hade hög feber i går morse. Ingen flunsa tar fem dagar kan jag tala om för då är det inte flunsan man har.
 
Nu får försäkringskassan verkligen skärpa sig, deras läkare träffar aldrig patienterna och kan inte berömma deras sjukdomar.
Man sätter tid på sjukskrivning gällande höftledsoperationer, blindtarmen och alla andra operationer, på alla sjukdomar även de som går in i väggen. Vad tror de? man kan inte tidsbestämma sjukskrivningar alla är olika när det gäller att tillfriskna, det beror på ålder, hälsa och en massa andra faktorer. Men ja ja ja jag vet att det inte är försäkringskassans fe utan att det är moderaternas sjuka politik
Nej tack nästa val ska ni åka!!!!!!
 
 
Självklart vill jag att vi ska komma åt simulanterna som inte är sjuka utan utnyttjar samhället. men det får inte bli på de riktigt sjukas bekostnad som det är idag. Idag stjälper vi fler som verkligen är sjuka än kommer åt de som inte är sjuka.
 
Moderaterna borde för länge sedan ha insett att detta system inte fungerar. är man sjuk så ska man få vara det även om det innebär att man är det i flera år. Ingen annan än patientens läkare ska få avgöra detta. Försäkringskassan läkare ska inte ha ett enda dugg med detta att göra. Självklart ska man då och då se efter om det finns möjligheter att komma ut i arbetslivet igen t.ex. så som att byta jobb etc. men säger läkaren att patienten inte kan jobba med något så är det så punkt slut. Sen om läkaren anser att en dag kommer patienten kunna återgå till sina normala arbetsuppgifter, låt då sjukskrivningen ha sin gång, tvinga ingen att byta uppgifter det kan förvärra sjukdomen. Om patienten inte själv vill ha chans att börja arbeta med något annat då ska den hjälpen finnas. Nej man måste få tillfriskna i lugn och ro.
 
 
Reglerna har aldrig drabbat mig som tur är, men arbetskamrater som gått in i väggen och vänner, släktingar, grannar med olika sjukdomar har de drabbat negativt. Ensamstående med barn som står helt utan inkomst och fått vända sig till hjälporganisationer. Nej jag ger inte mycket för Moderaternas politik, men det tror jag ni fast läsare redan vet.
Jag har alltid ansett att vi ska värna om de svaga i samhället därför kan jag aldrig lägga min röst på moderaterna.
Moderaterna för en omvänd Robin Hood politik, tar från de fattiga och ger till de rika.
Om man ska vara klockren så blir de fattigare fattigare och de rika rikare. De svaga i samhället har fått det svårare att överleva.
 
nej häck väck på er vid nästa val. Hoppas Svenskarna denna gång röstar rätt i nästa val.
 
 
Tryck på bilden för att läsa artikeln om Barnfattigdomen.
 
 
Oj det blev ett långt inlägg. Men det var skönt att skriva det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0