Tredje advent+Bröllopsdag!

 
 
Tittar på den gröna knappen där det står skriv och trycker på den. Ibland känner jag inte alls för att skriva något, ibland tänker jag även på att sluta med detta meningslösa knappande på tangenterna.
Vem kommer att bry sig egentligen? Men just det vem kommer att bry sig?
Jag skriver ju för mig själv först och främst och delar det med er läsare. Man kan gå tillbaka och kolla tex: Vilken dag var det vi var där egentligen, men nu har väl hen fel iallafall etc. Detta är ju min dagbok, min offentliga dagbok där jag skriver om mitt liv och delar det med andra. Men det finns naturligtvis en skillnad på dagbok och blogg, man skriver allt i en dagbok men det gör man inte här i bloggen.
Lite privatliv måste man ju ha för sig själv, sen finns det tyvärr även läsare som bara är ute efter att hitta fel och gnälla om allt och inget. Listan om vad läsare gnällt om kan göras lång men det går vi inte in på här och nu.
Nu går vi till annat.
 
Då var programmet Så mycket bättre slut för i år och redan nu är jag nyfiken på nästa års artister.
Per Gessle skulle jag vilja se med i detta program. Jo förresten när vi ändå är inne på honom så måste jag bara ställa en liten fråga.
Såg ni programmet Gyllene Tider i fredags? Dags att tänka på refrängen. (Hoppas de inte menar riktigt vad det står utan gör en turné till.)
Självklart så gjorde jag det, såg programmet alltså.. Har sett dem live två gånger. På Gröna Lund 16 år gammal 1981 och på Stadion 2004 39 år gammal deras 25-års jubileum turne. Ville gå i somras också men vi bestämde oss för att lägga pengarna på semestern istället. Daniel och Victoria var på samma konsert som jag 2004, ville bara tala om det :)
 
Imorse så lekte jag med kameran igen med inställningen porträtt i mörker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina marionettdockor som är köpta i Prag.
 
 
 
 
Söta porslinsfigurer.
 
 
Mitt söta lilla troll.
 
 
Nu har jag annat att göra.
 

 
Det är nämligen min och Stures bröllopsdag idag, så jag har gjort lite mysfrukost.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0