Nyårsafton!

 
 
Har haft två helvetes dagars mens första dagen var som vanligt med sen så..... Störtblöder och mår piss. Jättedeppig, trött, yr och grinig och allt bara fortsätter.
Nä blä säger jag bara.
Tur att jag har en så underbar man som verkligen försöker pigga upp mig.
Vi var inne en snabbis till Vällingby igår och gick bla in i en prylaffär som har allt jag vill ha. Det är prydnadsaker, bakartiklar, porslin, mjukisdjur, möbler till dockor i gammaldags stil. ja de har allt. Blev lille Sigge som fick följa med hem valde mellan honom och Igelkotten Hubert ...ja de heter så enligt skyltarna.
Sture köpte Sigge till mig, drygt en dm hög är han. Min älskade gubbe, han är så himla snäll.
 
 
 
Man kan ta av huvan på honom.
 
 
Barnsligt kanske ni tycker men det skiner jag i. Nu ska ni få höra något annat. Vi håller på att titta på Julkalendrar, nu är vi inne på Mumintrollen. Vi ligger i var sin soffa och dricker Julmust och käkar godis, tom godiset är barnsligt.
Sture köpte tre chokladtomtar i folie och inuti så skramlade det och när mna bet eller öppnade chokladtomten fanns det en massa minismarties inuti. Ingen bild tyvärr, sen köpte jag detta hus till honom fullt av godis i alla sorter.
 
 
Typiskt mig att vakna så tidigt idag med, redan klockan fem. Måste sova minst två timmar på eftermiddagen för att orka med kvällen, då jag är ännu tröttare än vanligt idag.
 
När vi var på väg till City Gross senast så tog jag ett foto på kvarnen vid Ullvsunda leden.
 
 
 
 Middagen igår Ugnsstekt laxfilé med hemmagjord mangosalsa och stekpotatis.
 
 
Sture handlade en hel file /färsk) när vi var ute och handlade i Lördags, blev massor av mat så det räcker till minst två middagar till för oss båda. Det var otroligt billigt som han sa....89 kr/kg tror jag det var.
 
Nej vi kanske hörs mer idag, vad vet jag. Jag ska plocka undan lite här hemma sen lägga mig och se en film, förhoppningsvis så somnar jag till den.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0