Lördag och snö!

Nu är den då här. SNÖN! Men inte var det 8 minus igår eller två-tre dm snö som kom, som de sagt på nyheterna.
Lite slaska snö igår och idag ligger den kvar och små fjun dalar ned från himlen. Så här ser det ut den 7 december 2013.
 
 
 
 
 
Denna är tagen med blixt och den udner utan. På den första ser man snöflingorna.
 
 
 
Sen till Idol. Nu med risk för att vara tjatig. Gabriel åkte ju och jag hade då Elin, Erik och Kevin kvar som favoriter. Erik skulle vart kvar men nu blev det Elin. Bäst ifrån sig gjorde Kevin och är en värdig vinnare. Elin sjöng surt i i en av låtarna och de i hela låten och i de högre tonerna skar det sig rejält. Minns inte i vilken av det tre de var men spela roll.
'
HÄR kan ni läsa om Idol och vinnaren Kevin.
 
Annat då? Inte mycket har hänt. Vi julpysslar för fullt just ni med barnen på jobbet och glitter sitter överallt på mig i alla dess färger. Ni vet sådant glitter man strör över skapelserna. Igår hade vi fem barn bara och det beror på sjukdomar bla Vattkoppor. Tur att man själv hade det som barn, men det går ju varje år så hade man inte haft det som barn så hade man fått det som vuxen.
 
På Onsdag firar vi Lucia och efter det så har vi APT. Men varför firar ni inte på rätt dag undrar ni läsare kanske. Jo för då hade föräldrarna fått ta ledigt två dagar från jobbet eller två eftermiddagar.
Vid APT hämtning senast 15.45 och vid Lucia så startar vi kl 15.30. Sen en Fredag vem vill jobba över då? Många slutar ju klockan 15 och alla behövs då barnen ska kläs på och de behöver även hjälp i tåget. Så för att alla ska vara nöjda och glada så firar vi kl 15.15 inna vårt APT.
 
På Torsdag är det då julbord på Scandic hotell vid Brommaplan start kl 18.15. Vi har varit där två gånger tidigare och det fanns en massa gott. Dock det julbord där det var mest köer som jag någonsin varit på. Men men man får slå sig fram.
 
Nu har jag lite att göra. Vill hinna med så mycket som möjligt så det bara är dammsugning och skurning kvar när Sture vaknar. Ja och så givitvis tvättstugan då. Har nämligen lite inspelat som vi måste se i helgen. Ska försöka kika in igen så kom tillbaka under dagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0