Onsadag stängningsdag.

Sture kom hem strax efter klockan åtta igår. Han hade då jobbat från klockan 5.30. Så är det när det är grovsopskampanj å¨Ekerö. Adelsö och Munsö ska vara klara denna vecka och när de får en bil som är totalt kass och de inte kommer ut med förrän klockan 12 både måndag och tisdag då kör allt ihop sig.
Visst dagarna hade blivit långa ändå men dock inte så långa. Sen var det ju tvungna att åka till en verkstad som låg i Älvsjö. Nu är halva Adelsö klar Sture hade satsat på den helt klar igår men de timmar de förlorade på annat som verkstad och köra med lass som man inte kund pressa ihop har gjort att de ligger rejält efter.
Blir nog att jobba även i helgen.
 
Jag själv då? Jo jag är rejält trött igår var urjobbig gäspade i ett. Vet inte vad det är med mig just nu, tröttheten har tagit över min kropp och det känns som om jag bara vill ta det lugnt. En för tidig höst depression kanske.
Men egentligen ska man inte gnälla, sommaren hugger sig kvar och det är fortfarande väldigt varmt ute.
Fortfarande är det sommarkläder som gäller sä det känns skönt. Men morgnarna är mörka när jag börjar tidigt och kvällarna blir mörka fort. Inga ljusa sköna sommarnätter längre.
Nej jag får ta och rycka upp mig.
 
Ska kolla om min mor eller syster skickat de bilder jag önskade och om min son sänt några bilder. Förstår inte att det ska ta så långt tid att skicka några foton?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0