Lundsberg!

JO anmäla skolinspektionen??????
Men snälla föräldrar era barn har vistas i en internatskola där det förekommer tortyrliknande nollning av de äldre eleverna!!!
Jag blir så arg.
 
I åratal har man vetat om att detta förkommer på Lundsberg som varit i blåsväder flera gånger. F.d elever har intervjuats i bla debattprogram i tv och det har skrivits om det ett antal gånger, varit på nyheterna etc.
Nu blev det stopp skolan stängdes och rektorn sparkades. Med full rätt han är den som har det yttersta ansvaret och skulle ha agerat för länge sedan.
Elever som utsätter andra elever för tortyr ska omedelbart skickas ut från skolan.
Föräldrar ta et ansvar, ta hem era barn och prata med dem om de utsatts för liknande saker. Eller om de utsatt andra elever för tortyrliknande nollningar.
 
Vilka är då dessa barn som gör så här mot andra elever?
Det kan man ju aldrig veta utan bara spekulera i.
Jag tror det är barn som skriker efter uppmärksamhet och bekräftelse.
Det får de i sina gäng på skolan, de blir respekterade, uppmärksammande och får bekräftelse på att de duger. Tyvärr totalt fel uppmärksamhet och bekräftelse.
 
Föräldrarna frångår sitt ansvar väljer karriären före sina barn. Sätter dem i en skola som varit i blåsväder flera gånger, tar risken att kanske deras barn blir utsatta för tortyr av äldre elever.
Kanske de skaffat barn för det ska man ha i de fina området som man bor i. Man har pengar och betalar hundratusentals kronor i terminsavgift för sitt barn skolgång. De barnen får av sina föräldrar är pengar, men det de behöver får de inte. Detta får de av de andra eleverna då de torterar sina yngre skolkamrater.
 
Nej låt skolan förbli stängd!
 
Vad tycker ni läsare?

Kommentarer
Postat av: Marie

Skulle stängts eller hårdare åtgärder utförts, än varningar, mycket tidigare! Känner ingen sympati för tårarna från elever och föräldrar som gråter ut i media för att helvetet stängt! Undrar också hur många föräldrar, vars barn utsatts för andra studenter, genom tiderna, som ångrar att de spenderat pengarna för att misshandla sina barn...?

Svar: Kan bara hålla med dig i det du skriver. Föräldrarna har ju faktiskt betalt för att deras barn ska misshandlas/torteras av äldre elever. Sen att jo anmäla är bara för mycket.
kerstin Persson

2013-08-31 @ 12:20:33
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0