Varning dregel varning på hög nivå!!!!!

Usch vad jag är seg idag...känner mig helt slut. Vaknade nyss så jag har nog sovit för länge och för mycket. Somnade vid 22 igår och har vaknat några gånger inatt men somnat om direkt. Vaknade sedan vid 05 och somnade nog om vid 06. Så många timmars sömn trotts att jag vaknat till då och då. Men jag har ju massor att ta igen då jag hostat så mycket på nätterna. Idag ska jag inte göra någonting mer än att diska.
 
Middagen är redan klar schnitzel med svampstuvning som det blev över från igår. Då hade vi pommes men idag tar vi bara grönsaker. Vi ha räven köttbullar och spagetti över så vi kokar kanske lite mer sådant. Så det blir len liten restmiddag idag. Imorgon ska jag göra Moussaka. Vet ni vad det är?
Ni kan få en ledtråd: grekisk rätt.
 
Igår var vi iväg och handlade allt som saknades till hemmet i matväg fram till lön gick på 600 spänn men då har vi en mängd middagar, köttfärslimpa, pannbiff, Moussaka, korv i alla dess slag, sidfläsk, köpte en stor påse med potatis också och en mängd både färska och frysta grönsaker. Pasta har vi i mängder hemma så de behövde vi inte köpa.
 
Bläddrade igenom mina bilder i mappen som heter min mat+efterrätter, det fanns ingen bild på Moussaka men en massa annat gått. Här kommer en liten bild kavalkad på massor av bilderna.
Se och njut...drägel varning. Fråga bara om recept om det är något ni blir extra sugen på.
 
 
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 
13.
 
14.
 
15.
 
16.
 
17.
 
18.
 
19.
 
20.
 
21.
 
22.
 
23.
 
24.
 
26.
 
27.
 
28.

 
29.
 
30.
 
31.
 
32.
 
33.
 
34.
 
35.
 
36.
 
37.
 
38.
 
Jösses vad jag blev sugen då. har inte ätit frukost än. Men allt det här över slår det jag har i kylskåpet faktiskt.
Nej jag måste käka något, blev superhungrig.
 
Vad tycker ni ser godast ut?
 
Sen en gissning till. vad har Sture gjort, skriv numren på det ni tror han gjort helt själv. Vissa saker har jag gjort helt själv och andra har vi gjort tillsammans.
 
Snälla många kommentarer nu tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0