Trött, trött, trött!!!!!!

Jag kan säga så här mycket. jag har varit för trött att skriva. Sovit så länge jag kunnat på morgnarna och enbart gjort mig i ordning och ätit. Kvällarna har jag varit urseg och inte heller orkat.
Jobbigt på arbetet just nu med många borta och man känner sig väldigt sliten just nu.
 
Sen gubben chefs är tjafsig som vanligt, ibland skulle man kunna strypa denna korkade karl. Orkar inte gå in på detaljer men det påstås av en skitsnackar man att Sture sagt en sak till honom vilket han inte gjort. Mannen som påstår detta är en stor lögnare och skitsnackare det vet ju alla om i branschen. 
 
Han har ett ont öga till Sture när han i somras skällde ut personal för att de inte plockat undan efter sig på verandan inne på stationen. Men i själva verket var det han som inte gjort det efter det möte han haft  kvällen innan. Sture påpekade detta då han själv sist hade lämnat stället och då var det rent och snyggt.
Sen har det varit lite annat bla fackligt eftersom Sture kan mycket om de fackliga frågorna och hjälpt många både nu och då han var skyddsombud. Men mannen gillar inte att bli tillsagd att han har fel eller på något sätt få mothugg, då snackar han skit om den personen och sprider lögner.
 
Hoppas chefen hajar detta för han borde känna Sture väldigt väl då de jobbat tillsammans i många år. Skulle Sture ha sagt det där korkade till skitsnackar mannen då skulle han inte vara den mannen jag är kär i.
 
Sovit uruselt pga detta då hans chef ringde precis när Halv åtta hos mig började och avslutade först när det var slut. Han förstörde hela vår kväll igår och sen sov jag så klart uselt. Jag som jobbar till 18 idag också. Jävla gubbe!!!!!
Man blir bara trött på allt omkring just nu.
 
Nu får ni klara er utan mig ett tag igen för nu ska jag äta och sen åka till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0