Splatter, mat och körslaget!

Inatt när jag inte kunde sova såg jag nog den värsta filmen jag någonsin sett. Hostel 2. man skulle inte få göra sådana sjuka filmer. När jag kommer in i den är de på något kurort/vandrarhem en flicka i övre tonåren lockas ut i en båt tillsammans med en man. När de går i land slås hon ned med påkar av andra män. Hon binds sen hängande över något liknande ett badkar på en kurort men utan vatten. Ljus tänds runt om henne. En kvinna i mantel kommer in och tar av sig en och sätter sig helt naken under flickan som hänger upp och ned i taket. Sen börjar hon skära henne med någon blandning av sabel och lång kniv, bloden droppar ned och sen rinner det blog. Kvinnan dricker blodet och smörjer in sig i det.
Men vad fasiken är detta.
 
Sen kommer det två män senare i filmen till den här förtäckt kurorten, de betalar och går in i vart sitt rum där kvinnor sitter bundna. De visar sig att man betalar för att få döda människor. Den ena flickan skärs i ansiktet med motorsåg. En av männen backar och dödas sen av bestar till hundar som tuggar sönder honom.
 
I filmen får vi även se ett gäng barn som slår tonårsflickor med påkar och en man riktar sedan vapen mot barnen. I slutscenen så snor ett barn en väska från en flicka som antagligen nyligen kommit till kurorten, hon jagar in dem i skogen där hon snavar över en lina barnen satt upp. Där hugger de av huvudet på henne och börjar sparka boll med det. Men vad är detta för skit egentligen????
Skulle förbjudas att göra dessa sjuka filmer. Hur är ettan då någon som vet och sett dessa sjuka filmer?
 
Nu har jag googlat lite de visar sig att ettan som är från 2005 bygger på en verklig händelse:
 
 
Hostel bygger på verkliga händelser som ska ha skett i Thailand på 1900-talet. Regissören och manusförfattaren Eli Roth hade från början tänkt sig att det skulle bli en Dokumentärfilm av det, men fann snart att det både var för svårt och framförallt för farligt att börja forska i den morbida verksamhet som filmen behandlar.
 
Två amerikanska backpackers reser till ett vandrarhem utanför  slovakiska Bratislava efter att de av en vänlig främling hört att de slovakiska kvinnorna, i synnerhet på nämnt hostel, både är ovanligt vackra och synnerligen lättfotade. Vid ankomsten blir de sedan inte besvikna - vandrarhemmet motsvarar alla deras förväntningar och alkoholen, drogerna och sexet flödar. När sedan deras isländske medresenär plötsligt försvinner under mystiska omständigheter börjar de sakta att inse att allt inte står helt rätt till. Det visar sig snart att det på vandrarhemmet bedrivs en sjuk och skräckinjagande form av människohandel, och att det som tidigare sett ut som den perfekta resan snabbt förvandlats till deras värsta mardröm.
 
Kolla vad DN skriver.....underhållning???????
Handlingen för tvåan:
 
 
  • "Skogstokig splatterunderhållning!" – DN

HOSTEL 2 är precis som förra gången en blandning av många av de mest fasansfulla ingredienser man kan tänka sig hämtad från många "omöjliga-men sanna" historier om organiserad brottslighet, handel med människor och sex-turism. Även denna gång svarar Eli Roth för regi och Quention Tarantino är med som producent.

Historien följer tre amerikanska unga tjejer som ska plugga i Rom över sommaren. De blir lurade av en klasskamrat att åka på en week-end resa till ett Slovakiskt hostel. Snart kommer de att inse den grymma verklighet som deras lilla resa kommer att utmynna i.

 

Lite bilder från filmerna:

Glöm det ni får googla själva för de är för fruktansvärda at tlägga ut här.

 

Snälla någon som sett dessa och vad tycker ni. jag själv tycker att de som gjort filmerna ska anmälas och sättas i fängelse.

Nog om detta nu kommer det trevligare saker. En god middag:

 

Hemgjort potatismos och sidfläsk:

 
 
Körslaget då. Som ni vet så har jag gillat Bagge ett , Hofsten två och Putte som trea i Körslaget. igår var körerna lysande båda två. Hade velat Hofsten för jag tycker deras kör varit snäppet bättre genom resans gång. Hon är värd det med allt hon gått och går igenom med bla MS hon har, sen hade de valt en bättre sak att skänka pengarna till enligt mig. Stadsmissionen ligger mig varmt om hjärtat.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej fy för sådana filmer, du kunde väl inte sova bättre efter den?
Hoffsten har väl inte reumatism utan MS!

Svar: Så kanske det är , får ändra det i bloggen.
kerstin olsson

2012-10-21 @ 12:16:15
Postat av: Yvonne

Nu hände det igen, blev anonym men det är bara jag!

2012-10-21 @ 12:16:45
Postat av: Maria

Tyckte om skräckfilmer förr men nu verkar de spåra ur, lämnar inget övers till fantasin. Har inte vågat se de filmerna du skrivit om för jag blir uppriktigt förbannad. Undrar vad som rör sig i hjärnorna på de som skriver sådan skit....

Svar: Håller med för skit var det verkligen!
kerstin olsson

2012-10-30 @ 21:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0