Onsdags morgon!

Jättebra, hurra! Vaknade med migrän till denna jättelånga dag!!!!!!! Arbeta 8.30-16-30 sen hem äta middag och iväg på en föreläsning mellan 18-21. Kl nio på kvällen, vad tänker de med som sätter denna tid??????
Kunde ha lagt den på en APT dag istället 16-19- Efter 19 kommer jag inte hänga med alls för då är jag ur seg, misstänker tom att jag kommer att somna till och även att andra också kommer att göra det. Jag vill jättegärna lyssna på en föreläsning om Naturvetenskap, tycker det verkar jätte intressant, men inte så sent. Jag kommer inte få allt fullt ut pga trötthet. Sen hem slänga sig i sängen för att sen upp tidigt och öppna kl 6.30.
Nu slut på gnäll.
 
Vad tycker ni om den nya serien Göta Kanal? Tycker Kim är en tråkig berättare alldeles för såsig och trist. Serien är så där, gårdagens avsnitt var bättre än förra veckans. Men fortsätter nog att kolla på serien. Vad säger ni ser ni serien?
Vad ser ni egentligen på tv, vad följer ni och vad kan ni absolut inte missa ett avsnitt av?
Nej tyvärr så måste jag lämna er och lägga mig en stund med en kall trasa på huvudet, sen äta frukost och åka iväg. ha en bra dag alla läsare.
 
Morgonstund har guld i mund?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag följer inte den serien så jag kan inte uttala mig... Den enda serie jag följt slaviskt och styrt mitt schema runt var Cityakuten. Måndagar kl 21 var heliga! Tyvärr finns inga fler avsnitt, men jag har serien på dvd och tittar då och då. Annars ser jag på The Big Bang Theory, Greys Anatomy, Desperate Housewifes, Once upon a time... Tv'n står på för Top Model, Project Runway, Kalla Fakta, dokumentärer och diverse annat med... men inget jag känner att jag måste vara hemma för att se alt. spela in - alla tv-program idag kan jag både ha och förlora...

Svar: Jag älskade Cityakuten och har sett alla avsnitt. Top modell har jag slutat följa pga att den först krockade med allt och sen fick senare sändningstid
kerstin olsson

2012-10-31 @ 16:42:10
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0