kan inte prata!

Godmorgon. Eller god morgon? Ingen god morgon för mig inte. Har tappat rösten totalt. Fick hosta i Torsdags som på fredagen var bättre pga mängder med hostmedicin, ingefärste och c-vitaminer. Men hur längre dagen led igår desto hesare blev jag, när jag gick och la mig igår kunde jag bara väsa fram orden och Sture bad mig hålla tyst då han ändå inte hörde vad jag sa. Även för att vila rösten så det inte skulle bli som de var i vintras då jag fick talförbud i två veckor.
 
På Måndag har vi ett extra möte på vår avdelning som är otroligt viktigt att jag är med på kl 9-10.30. Sen börjar sagoteman på Måndagen då en som vi sett på en föreläsning kommer dit och har barnen i smågrupper med sagoteman och musik.
Kvällsmöte på Onsdag då vi ska göra klart allt som vi ska ta upp och visa på föräldramötet den 18 Oktober. Sen har jag ett läkarbesök på Torsdag som är otroligt viktigt med anledning av min eventuella operation senare i höst. Vi har även möte med en specialpedagog denna vecka.
 
Rösten måste tillbaka det kan ni väl läsa er till och förstå?
Nej jag tvivlar på att jag smittar då jag för övrigt känner mig bra. Jag kan ju inte vara hemma bara för att rösten försvunnit, för då vill jag först kolla upp vad det är. Förra gången riskerade jag att förstöra min röst för all framtid om jag inte knep käft. Blev sjukskriven av läkare som sa åt mig att nu fick jag lyssna och inte gå och jobba som jag gjort trotts hans rekommendationer om att vila rösten och var hemma.
 
Annars då? Inget speciellt har hänt och idag har vi då åter igen stortvätt då vi tar alla lakan och handdukar. Sen ville visst Sture rensa lite i landet, ta bort en massa ogräs innan snön lägger sig så slipper vi det i vår.
 
Sen massa tv att se tack vara krocken med X-faktor som nu är över. Tycker det var rätt att gruppen Njoy åkte de var bland de sämsta igår. Gillar bäst Awa och Benny, de jag inte gillar är Oscar enbart kopia av Erik Sade, JEM en hopsatt grupp som inte fanns med från början,Isak som är alldeles för svajig ibland toppen ibland nere på botten, vilket han var hela tävling på botten alltså utom sitt första framträdande.
Gillar även Freja, Manda och Alexander. Malcolm är toppen fast jag avskyr musiken och tror inte han kan bli något stort.
Vad tycker ni, ni som ser X-faktor?

Kommentarer
Postat av: Celine - Nya tävlingar i bloggen

Vad för kommande operation?

2012-10-06 @ 18:27:04
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0