Fredagskvällen!

Inte för att Frida är min favorit, men hon skulle inte åkt igår. Manda och hon skulle fasiken inte stå i duell heller. Hey Mary som förstörde den känslosamma låten Nothing compares 2U skulle stått i duell tillsammans med Eric sade kopian Oscar Zia. Stämmer det som sas i juryn att när Hey Mary sjöng i kör tillsammans så försvann allt känslosamt det var mer som glädje.Oscar då som tror han är så snygg och bra är enbart en stor tjej favorit. De tycker han ser bra ut och är lite små kära för de ylar så, så att hans sång kan de inte höra mycket av. Inget att höra heller gillar inte alls han sätt att sjunga. Nej man kommer inte långt med att enbart se bra ut och himla med ögonen.
 
Bäst igår var Benny tätt efter Awa sen tillsammans på tredje plats kom Malcolm (fast jag avskyr musiken), Isak, Manda, Frida, Alexander. Jam vad tycker jag om dem? Ett hopmixat gäng som inte ens sökt till X-factor som grupp, det är första felet med dem, sen kan ni tänka er se en konsert med dem? De försvann ju totalt bland alla dansare igår en show gjorde de men inget som platsar på en konsert.
Vad tycker ni? Jag tror och hoppas att Benny eller Awa står som segrare i slutet.
 
Igår skulle vi ätit Moussaka igen, men ingen av oss kände för det så vi tar det till lunch idag istället.
Det blev pizzerians gigantiska sallader och bröd. Orkade äta en tredjedel av både bröd och sallad.
Ni vet att när man  köper sallad ute så får man ofta leta efter ost och skinkan om man beställt en sådan sallad och det dräller av salladsblad. Här är det tvärt om, man får leta efter salladen. Inte riktigt men det dräller av osten och skinkan och lagom med grönsaker, nog där för man blir så mätt. Brödet är tjockt och nästan lika stort som en pizza.
Nej men kolla själva förresten:
 
Brödet himmelskt gott.
 
 
 
Skinka och ost sallad med Rhode islandssås. Tog dock bort två halvor ägg som Sture fick.
           
 
 
Avokadosallad med vitlöksås,
                                                                                                                 

 
Nu blev jag så sugen så jag ska äta lite sallad och bröd till frukost. Höres senare!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine - Tävla i min blogg

Salladen ser riktigt god ut...

Sv - Hur menar du med målat håret? Det är hårfärg så de lär sitta i ett tag.

Svar: Min dotter hade sprayfärg för håret eller så målade hon håret med färg den såg precis ut som mascara men var då färg för håret. Gick bort när man tvättade håret.
kerstin olsson

2012-10-20 @ 08:58:09
URL: http://phantazia.blogg.se
Postat av: Celine - Tävla i min blogg

Sv - Ok... Ja denna färg går inte ur då man tvättar håret. Använder inte sprayfärg, den är svår att få så det ser bra ut. Blir mest stela pinnar i håret...

Svar: Jo det minns jag. Inte var det lätt att borsta håret heller. Hon skrek rätt bra när jag skulle hjälpa henne efter att hon tvättat håret.
kerstin olsson

2012-10-20 @ 15:55:16
URL: http://phantazia.blogg.se
Postat av: Celine - Tävla i min blogg

Mmm... Med denna hårfärg (köpt i denna butik i Nyköping: http://www.silverbullet.se/) så blir håret lika tovigt som vanligt. Varken mer eller mindre....

2012-10-20 @ 19:43:58
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0