Söndags morgon!!!!

Så här ser det ut framför mig just nu:
 
 
Ha ha jag är nog trött. Sitter och funderar på vart kameran är när jag ser bilden. Den står alltid på datorbordet. ha ha kan det vara så att jag fotar med den just nu????
 
Jag låg faktiskt hela dagen i soffan igår och såg på Skärgårdsdoktorn. Idag blir det Johnny och Mattias i Afrika och Nybyggarna, men en mängd avsnitt av Skärgårdsdoktorn kommer att hinnas med.
Har lagt upp fler auktioner på Tradera och en ringde på min blocket annons igår, men ville enbart köpa vissa saker men det är helheten som säljs.
 
Åh vad Så mycket bättre var bra igår!!!! Man vet knappt något om Miss Li men sen kände man igen väldigt många låtar hon gjort. Otroligt intressant att få vet hur hon blev artist och vad hon gjort. Nästa vecka så är det Uggla och det är en av mina idoler. Ska bli kul att se vad de andra deltagarna sjunger för låtar för honom och vad han väljer att göra under dagen. Även att höra honom själv berätta om sitt liv. Nej det är ett av de bättre program som någonsin har gått på tv.
Eller vad säger ni?
 
Sture gjorde rostbiff i ugnen igår och till det stekpotatis och en helt underbar egen gjord sås. Köttet bara smälte i munnen.
Kolla in under.
 
 
 
Skyll dig själv sötnos om du gör så här när jag tar kort...det hamnar här ändå :-)!
 
 
Nu är det frukost som gäller.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0