Sjuk!

God morgon alla glada. Måndag morgon och jag har precis ringt jobbet. Detta går inte längre. Jag har hela förra veckan haft ont i Bihålorna+ i halsen till och från och haft tjockt grön/gult snor och slem i halsen. Virus, Virus som läkarna alltid säger och det kan man ju dras med i veckor ja tom månader. Men det går streptokocker på jobbet. Så idag ska jag kolla upp detta om jag kanske också bär på det. Sen finns det ju folk som kan bära på streptokocker utan att ha någon symtom och jag tror det är just det som drabbat vårt jobb. För det går runt runt bland personal.
 
Känner mig trött och hängig också men det kan ju vara virus för det och det kan man ju inte vara hemma i veckor för. För man smittar innan och när det precis bryter ut när det gäller alla Virus. Så då smittar jag inte längre, men är det streptokocker så smittar jag ju. Hoppas Niklas Söderkvist är där idag för det är enbart honom jag vill gå till.
För jävligt det här att man släpar sig till jobbet för att inte drabba arbetskamraterna. man faller till slut ändå. Ingen högre upp som tackar en ändå för att man ställt upp och inte märks det i lönekuvertet heller.
Nej nu är det för mycket gnäll så lägg ned!
 
Söndagen gick i slappar takt och även kvällen, såg massor av DVD+ det vi spelat in under veckan. På kvällen vankades det Solsidan sen vart det sängen och jag somnade ganska omgående.
Jag skriver igen när jag varit hos läkaren, ska ringa direkt kl åtta, tom lite innan för att komma först i kön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0