Godmorgon!

 
Usch åter igen en sjuk på just min avdelning. Man känner sig trött och sliten, för det har varit mycket sjukdom i höst. Ja även jag ha rju vart borta och då är det jobbigt för de andra. Men varför gnälla man ska vara tacksam för att man har ett jobb är ju så många duktiga människor idag asom går arbetslösa.
 
Men moderaterna lovade ju flera jobb och färre arbetslösa. Inget av dera har hänt, deras faslska siffror på färre arbetslösa beror på att de utförsäkras och numera lever på soc etc och dessa räknas ju itne in i statistiken för arbetslösa. Enbart de som står inskrivna på arbetsförmedlingen räknas.
 
Sen att sätta tid på olika sjukdomar är ännu sjukare. Går du in i väggen så får de vara sjukskriven max så här länge sen blir du utförsäkrad. Känner en som är sjukskriven pga utbrändhet. Nu går det raskt vill säga först började hon två timmar, nu fyra nästa vecka sex och vecxkan där på åtta timmar enbart för sat en blir hon utförsäkrad. Sen om hon inte orkar så skit samma för du måst ejobba si och så länge för att kunna gå in i väggen igen, råkar du gå in tidigare så får du ing apengar från försäkringskassan.
Höftoperationer finns det tid på sjukskrivningen oavsett hur gammal man är....det är sjukt.
Nej jag hoppad de åker dit peppan växer i nästa val.
Hur kom jag in på detta nu då?
 
  
 
Igår jobbade jag över 30 minuter och de beroende personalsjukdom. Ska lägga in den kompen nu sen äta frukost och åka till jobbet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0