Söndags morgon!!!!

God morgon. Här är jag en människa som är på otroligt dåligt humör idag. Jag vaknade för en 1/2 timme sen med det här usla humöret. Vet inte alls varför jag känner mig så här.  Känner mig så himla olustig så att jag spricker snart.

En fråga om man hela tiden skriver negativa saker till någon bör man då inte försöka att sprida något positivt ibland?
Eller är det okey att alltid bara få ur sig negativ energi. En sådan person som bara letar fel hos en annan och hittar den något så kastar man ur sig det omedelbart. Men när det är något positivt eller okey då tiger man som muren.

Jag tänker på flera bloggar som jag följer, man ser ofta i kommentarsfältet Sissi /påhittad namn)i skriva negativa saker, ja rent ut elaka ibland, men man ser henne aldrig ge en positiv kommentar.
Det är inte bara hon utan flera personer i flera olika bloggar. De är bara där och knäpper folk på näsan, kastar skit mot både bloggaren och de andra som kommenterar.

Ibland går jag in i de negativa personernas bloggar om de har några för oftast är det fingerade namn och ingen vare sig mail eller bloggadress för att se vad de är för människor. Om de är en speciell sort som gör så här, om de mår dåligt på något sätt och vill ta ut det över någon annan.
Men jag har inte hittat någon röd tråd.

Har ni det för jag vet att alla som stadigt läser bloggar stött på det här fenomenet. Bara intressant att veta vad som driver en människa att bara skriva negativa kommentarer men aldrig någon positiv hos en viss blogg.
Jag kommenterar också i bloggar och ibland håller jag inte alls med personen och skriver det (kan vi kalla negativ kommentar) men nästa gång kan jag skriva något positivt till samma person.

Det här vart snurrigt, men vad tror ni det beror på att vissa bara skriver negativa saker men aldrig något positivt till en viss bloggare. Som jag redan skrivit syftar jag inte på någon specifik blogg eller kommentator. Men jag diskuterade detta med några andra bloggare igår, hur vi kom in på det minns jag inte.

Har bara tänkt på det här då jag läst vad vissa skriver i kommentarsfältet till andra.
Nog om det här, bara intresserad av vad andra bloggare tycker som följer andras bloggar och deras kommentarer de får.
Givetvis hur ni själva kommenterar i andras bloggar.

Skulle vilja göra något lattjo idag, det där med promenad uteblir för det är urtrist väder att promenera och fotografera i. Grått och trist. Man bara väntar på att det ska börja regna, eller komma dis, dimma etc.
Nä jag tror det blir en barnfilms dag med popcorn och cola idag. vad säger ni, låter det inte lockande?
Något att pigga upp sig med. Man kan ju inte fortsätta att var på dåligt humör efter att man sett tex saltkråkan, Emil, Madicken eller kanske någon gammal svartvit barnfilm som Två år i varje klass, Rasmus, Pontus och Toker, Mästerdetektiven Blomkvist. Har faktiskt den sistnämnda både i den gamla svartvita versionen och den nya i färg.

Nä börjar bli riktigt hungrig nu så jag ska ta och äta lite frukost. Sture har kommit upp också så får se vad han vill roa sig med idag.

Middagen igår lax med potatis och Hollandaisesås.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0