Sommar semstern!

Tack Marie för svaret, ja vet du om dem privat så lär du veta mycket mera än vad som visas i tv. Går det att gå till skolan på en kvart men de tar en omväg med buss som tar flera timmar? Verkar otroligt korkat faktiskt. Jag gillade trillingfamiljen också, synd att de inte kom med flera gånger.


Sitter och väntar på min älskling just nu han är på väg hem. Saknar min gubbe. Kanske vi kan göra något idag om han inte är för trött och helt enkelt bara måste sova.

Iallafall är semestern klar. Vi blir kvar här hemma och turistar i Stockholm och det blir bla en tripp till Norröra (saltkråkan) en dags tur med guide på saltkråkan. Sen blir det Furusund, Östhammar, söders höjder.

Vi börjar utanför Stockholm och går inåt. saltkråkan ska bli jätte trevligt att få besöka. Sen blir det någon sightseeingbåt runt Stockholm, stadshuset ska hinnas med också.
Vi slipper boendekostnaden som vi annars hade fått om vi åkt iväg någonstans. Så nu kan vi göra lite mera här hemma.
Nej nu ska jag äta mellis!

Kommentarer
Postat av: Marie

Kanske skulle utforska Stockholm lite i sommar... Jag är ju inget större fan av huvudstaden men du och många andra säger att det är så fint och mysigt - något jag aldrig upplevt, men det kanske beror på att jag bara ser trafiken, köerna eller stressen inne i city.



Hur lätt tillgänglig är skärgården/båtarna för rullstolsburna, tror du (för det är ju inget man som gående direkt funderar över)? Att öarna kan vara svåra på vissa ställen förstår jag... Jag skulle gärna besöka Millesgården där ni var för nån vecka sen, men enligt deras hemsida är de inte handikappsanpassade så det blir väl om jag känner för att gå dit själv...

2012-03-06 @ 16:03:46
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: Celine

Sv - Problemet är att de inget gör mer än ger verktabletter så att åka in kostar bara onödig energi och onödiga pengar.



Passade på att prata med dem på akuten då vi var dit med mannen föt ngr dgr sedan.

2012-03-07 @ 07:49:05
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0