Måndag morgon!

Hej hopp och godmorgon på er!

Att dra likheter med att jag skrivit att Reinfeldt inte borde få leva...(nja att han inte borde finnas har jag skrivit inget annat) Denna man borde inte få finnas har jag skrivit men att dra likheter med de kränkande och elaka kommentarerna i mitt kommentarsfält som jag fått direkt till mig om saker i mitt hem och mitt hem och jag som person är inte samma sak. Jag har inte kränkt honom personligen, jag har inte kränkt någon utan gett min åsikt om vad jag anser om honom som partiledare och partiet Moderaternas politik.
Jag menar honom som stadsminister, att han inte borde finnas som stadsminister att han politik inte borde få finnas. Det står jag för. Det tror jag många anser och även bloggar om och även skriver om på Facebook, har själv sett det mängder av gånger. Även negativa saker om andra partier och dess partiledare.

Jag gillar inte att de som redan har det svårt i samhället ska få det svårare. Att kasta skit mot politiker och deras politik är inte riktigt samma sak som att skriva elaka och kränkande kommentarer direkt till en människas i dennes  blogg.  Man kan ge sin åsikt på ett vuxet och trevligt sätt. Man behöver inte gilla det man ser i bloggar, maträtterna, hemmet, saker som personerna gör etc. Men att kasta skit ska ingen behöva tåla att ta emot även om man har en offentlig blog.

Jag vet jag borde bara rycka på axlarna, men jag tog väldigt illa vid mig. Ord som gräsligt, fruktansvärt, soptipp etc fick jag läsa. Man skriver inte så. Men kul att flera anonyma läsare hörde av sig i kommentarsfältet som aldrig gett sig till känna förr. För det märktes på kommentarerna att ni är stadiga läsare.
Men trist att det finns vuxna personer eller kanske de är barn det vet jag ju inte som läser bloggar enbart för att hitta något de kan hoppa på ägaren till bloggen för i dess kommentarsfält.
Dessa personer kan ju inte ha mycket till liv inte.

Har kontakt med en kvinna på nätet sen flera år tillbaka som är supertrevlig och är gift och har  tre stycken barn. Hon färgade sitt hår i en annorlunda färg och blev uthängd på Flashback. Det var det mest skrämmande jag läst i hela mitt liv. Hur usel mor hon var, ja en massa elaka saker. Detta gjorde att hon låste sin blogg som hon sedan avslutade och numera öppnat upp under annat namn på både barn och sig själv. Det är skrämmande hur människor kan bete sig mot andra på nätet. Nätet är en mycket ond värld och det är otroligt tråkigt. Vet flera som fått otroligt elaka kommentarer i sina kommentarsfält och på andra ställen. Vad vinner personerna på att skriva elaka saker, vad får de ut av det?


Sen vet vissa fortfarande inte skillnaden mellan leksaker och samlarsaker...trist men sant!
Kanske ska ta en tripp till leksaksmuseet, det finns även ett på Wallinggatan som ställer ut gamla, barbafigurer, tintin och smurfar etc som är samlar objekt för många vuxna människor idag. Dessa ska inte lekas med. Att som vuxen anse att andra vuxna som samlar tex på dessa saker har en massa leksaker hemma att de borde kolla upp om man inte lider av någon mani, sjukligt behov mm mm mm är inte trevligt gjort.

Nu tänker jag lägga detta bakom mig. Det är inte värt att ödsla tid och energi på.


Vaknade nyss och var alldeles kletig i ögonen, nu är jag trött på det här, orkar inte vara dålig längre, det är så himla jobbigt att inte få må helt och hållet bra. men hostan är mycket bättre och det är himla skönt faktiskt.
Ska kontakta läkaren idag för jag har inte heller fått hem mitt läkarintyg som han lovade att skicka i Onsdags.
Nu har jag mailat läkaren.

Middagen igår.





Potatis
800 g potatis, sköljd putsad och klyftad (oskalad)
100 g kalamataoliver
1 burk marinerad fetaost
2 st rödlökar, tunna klyftor
Salt
Peppar

Sätt ugnen på 200 grader.

7. Koka potatisklyftorna mjuk i lätt saltat vatten, låt de rinna av.

8. Placera på bakplåtspapper, häll över övriga ingredienser och ställ i ugn.

9. Salta lätt innan servering.

Super duper gott var det iallafall!!!!!


Bjuder på en film om hur vår hall ser ut. Vet att många vill se hur  bloggare bor som de är stadiga läsare av. Jag själv är likadan, tycker det är spännande. Sen kanske man känner personen väl även innan man läste bloggen men aldrig har träffats och varit hemma hos varandra. Jag har flera läsare som jag lärt känna utanför bloggen via nätet som jag aldrig träffat men pratat mycket med via olika sajter, mail etc.


Det var det som var meningen med förra filmen från båtrummet. Att få se hur jag har det, hur jag trivs och kanske kunna se lite hur jag är som person.


Marie tycker jag har mycket pryttlar och skulle aldrig själv kunna ha det men hon är inte elak för det. Sådana kommentarer har jag inget emot för det är en åsikt och den är trevligt framlagd.


Iallafall var så god:


På Hurtsarna ser ni Samlarfigurer från Fyrklövern och ett Gränna Troll vi köpte på väg mot Skåne 2008. De två barnen på bänken har vi fått av grannarna på vår årsdag för flera år sen. Sen är det foton på mina barn, Nostalgitavlor och Jie keramik tavlor tre stycken. Två med ordspråk och en med Disney.


vagnen är en nygjord kopia av en gammal dockvagn där min docka sussi sitter. En docka som jag fick när jag var 4 1/2 år gammal.

 

 

Nej nu är det frukost dags!


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Du tar väl bort elaka kommentarer? Annars tror jag att det finns folk som älskar att se sina elakheter på bloggar! Det är väl upp till var och en vad man gör av sitt hem. Skulle vara kul att se deras hem, de som klagar som värst!

2012-03-12 @ 09:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0