Familjen annorlunda!

Tycker familjen annorlunda blivit annorlunda. Det visas mindre, så som familjen Wallquist som var i Stockholm. Det visades inte mycket från deras resa, trotts att det stod i tv bilagan att för att lösa problemet då alla vill göra olika saker så löstes det genom att alla fick göra vad de ville.
Tyckte bara de var i Gamla stan och slottet, badade och mamman och äldsta dottern spanade på killar. Vad säger ni som följer serien?

Sen sa mamman i familjen Wahlström en bra sak angående folks tyckande om att de har många barn. Det är vårt val, det är så här vi valt att leva och vi trivs med det.
Ja tänk vad vissa människor ska ha åsikter om andras liv. Det ska tyckas hit och dit. Jag skulle inte heller valt att ha upp till tio barn, men de som väljer att ha det måste få göra det utan att folk ska sitta och spy galla över deras val.


Nu ska de ha ett barn till. Jag skulle valt att inte berätta för barnen men det är min åsikt: Barnet innan hade dött i 12 veckan nu var mamman i 11. Låtit det gå över den kritiska tiden först. Man ska ju inte måla fan på väggen, men allt kan ju hända.
Jag läser denna mammas blogg, men det skulle inte falla mig in att skriva en kommentar att hon gjort fel val och spy en massa galla över henne. Det är hon som väljer inte jag. Sen att jag skulle gjort ett annat val om det gällt mig är en annan sak.
Vad tycker ni som följer serien?

Vilken är er favorit familj. Min är Norrström med mamma Mirka, verkar vara en så härlig och mysig familj. Hoppas de är med nästa säsong också om det blir fler säsonger.
Nu lämnar vi familjerna.

Jag är jättetorr runt och det kliar jättemycket, annars känner jag mig faktiskt rätt okey. Inte lika hes längre, men jag är ju rätt tyst för tillfället. Men jag skulle vilja ta prover denna vecka så att alla värden är okey. Jag vill börja jobba igen, jag vill tillbaka till och kollegerna.

Ja jag vet att jag ska vila och ta det lugnt och det försöker jag göra också, men blir så himla rastlös bara.
Hemmet är skinande rent, lite disk bara ett par koppar och någon tallrik tar max fem minuter att göra i ordning. Rulla köttbullar ska jag göra, max trettio minuters arbete. Hur fasiken ska jag fylla dagen. Är trött på att glo på DVD hela tiden. Beck, Wallander, Julkalendrar, saltkråkan mm, mm, mm.
Uppe med är jag också. Vaknade när Sture gick upp, sen kunde jag inte somna om. men ska väl titta på någon film eller serie, men är så rastlös så att jag inte känner för något.
Nä nu ska jag diska.

Kommentarer
Postat av: Celine - Änglamamma med Aspergers Syndrom | Tävla hos mig

Mirka är min favoritfamilj och hennes blogg följer jag också. Hon kännas på något vis mera naturlig. Kanske att den familjen lättare är sig själva även med filmteamet.



Ja, jag önskade ju att jag fick se mera av deras praktiska lösningar då man är många i familjen. Hur får man saker och ting att fungera bättre.

2012-03-18 @ 18:11:13
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0