Dagen går vidare!

Ätit frukost och nu sitter jag här igen och knappar ned onödigt skit.
Är lite grinig idag, först har man kvinnoveckan, sen kliar ögonen. Sen är jag besviken på vissa saker. Nej jag känner mig olustig helt enkelt.
Något som ligger och mal i huvudet hela tiden.

Håller på att spela in Våra bästa år som jag ska sen sen så kan man lät spola över alla pausar.


En sak är man anonym så är man anonym läsare av min blogg, alltså man läser men kommenterar aldrig eller ger sig till känna. Har man gett sig till känna någongång så är man inte anonym och heller inte en av de personer jag syftade på i mitt förra inlägg. Jag syftade på påhoppen om mitt hem.


Ja ni som känner mig eller vet vem jag är kanske vet vem anonyma personer är som jag skriver om och jag står för det jag skriver och skulle stå för det om personerna ifrågasatte det. Eftersom jag inte namnger personen eller skriver var denna bor så är det fullt tillåtet att skriva som jag gjort i bloggen, inget jag kan bli dömd för eller få raderat.

Ja jag la ut en bild som jag hittat från en annan på Facebook (låg under humor på originalsidan) på Reinfeldt Wanted. Den bilden är fullt tillåten att lägga ut och sprida. Jag är långt ifrån ensam om att ha lagt ut den. Lite kul faktiskt, humor, att tala om vad man gillar en viss politik med humor och ironi. Men det är varken humor eller ironi att kränka andra personligt att vara elak och skriva elaka saker direkt till en person.


Jag gillade inte husens utseende i Gåshaga det stämmer, men skulle aldrig falla mig in i att kommentera personers enskilda hem med fula ord och elakheter. Den ända som borde reagerat är arkitekten. Men jag tror att de kan ta det med en nypa salt då de nog ofta för höra saker om sina byggnader. Min åsikt är att husen är fula och inte passar in i den fina skärgårdsmiljön som finns där. Jag skulle inte kränkas av att få höra att huset jag bor i är fult. Jag äger det inte jag har inte byggt det. Men mitt hem är mitt det är en annan sak.
För mig är detta en konstig jämförelse att tycka det är samma sak med en person som blir personligt kränkt och att skriva att en byggnad är ful.

Tyck till själv om byggnaderna.




Jag kommer fortsätta att yttra mig i mina politiska åsikter och följa reglerna som gäller för yttrandefriheten.
Jag tänker inte heller fortsättningsvis acceptera att blir kränkt i mitt kommentarsfält. Som det här från början handlade om. Men alla är välkomna med sina åsikter på ett vuxet och just sätt!


Nog!



Nej tror jag ska ta och titta på en film och ta det lite lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0