Grillat är bäst.

Grillade igår igen till middagen. Fläskfile med stekt färskpotatis och kantarellstuvning/sås.
Supergott var det. Har ni sett det nya man lägger över gallret? Maten fastnar inte och superlätt att göra rent, bara varmt vatten. Det är i någon form av plast och tål 260 grader.
 
 
Grannen som också grillade igår hade köpt ett likadant fast kvadratiskt. Nej det var ett mycket bra köp.
Till efterrätt åt vi då de egna plockade gubbarna med vispgrädde. Brukar aldrig ta vispgrädde eller socker till jordgubbar, men idag piffade vi till det lite. Fast de är allra godast utan vare sig socker eller grädde.
 
Grannarna Jocke, Lena och deras barn Kattis och Nicole satt vid det odukade bordet. När jag tog bilden hade de inte hunnit duka än.
 
 
 
Kommer nog att grilla oftare nu. Förr om åren tände de grannar som nu flyttat (två är kvar men de är aldrig ute numera)grillen så sent tidigast kl 18.30 käkade de pga att vissa kom hem senare från arbetet. Klart vi kunnat tända den innan och ätit tidigare, men det blev aldrig så.
Nu pratar jag om vardagarna, Man är rätt hungrig vid 17-17-30 och där vill iallafall vi äta. Helgerna så fick vi ned tiden lite så maten blev senast kl sex.
Nu ska jag se på dvd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0