Skrock



Hej hopp!
Denna dag har jag ägnat åt Varuhuset säsong 1, dammat sovrummen, videorummet och båtrummet och gjort en köttfärssås. Men jösses vad slut jag är nu. Nu blir det åter igen liggläge i soffan och fortsatt tittande på Varuhuset. Visst är den serien underbar?






Det är ju tjugondedag Knut idag och då dansas julen ut, har då dammat allt där julsakerna satt/stod innan, de ligger på bordet fortfarande och imorgon ska de ned i kartongerna.



Men det är inte bara tjugonda Knut idag utan det är Fredagen den 13 också och dessa dagar gillar jag inte alls.

 

År ni skrockfulla?

Det är jag, går tex aldrig under en stege, spottar tre gånger då en svart katt korsar gatan, säger alltid peppar peppar ta i trä om jag sagt något korkat tex jag har inte haft maginfluensa som alla andra.

Fredagen den 13 skulle jag helst stanna inne om jag kunde, nu är jag ju sjuk och är inne om inget oförutsett sker...peppar peppar tar i trä.

Lägger aldrig nycklar på bordet, man får sju års olycka om man slår sönder en spegel, jag går aldrig på A-brunnar det betyder otur och råkar jag gå på en och har sällskap vill jag att denne dunkar mig 3 ggr i ryggen.

Skulle aldrig ta in Ljung för det betyder att en nära kommer att dö.

Ja sådan är jag och denna dag gillar jag inte alls!

 


Kommentarer
Postat av: Aspiga Celine Naminah

Bilden på granen var ju häftig fast jag tycker inte texten stämmer. Jag tänker då inte väna till 2013 för att få in en gran igen. Jag vill nog ha in den före jul som kommer ju. =)

2012-01-13 @ 18:38:45
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0