Törnfåglar!

Kommentars gissning:

En gissning på hur länge vi varit förlovade den 6 maj har kommit in, gissning även på hemligheten tror jag syrran gjorde sig ett försök på! Men två fel av två svar ha ha ha. Nej vi har varit förlovade i 6 år den 6 maj inte 5 år, men du var nära. Nej det stundar inte till bröllop i Maj heller. Så fel fel fel!!!!!


Jag vaknade fyra imorse av dessa jäklar rosslingar i bröstet. Satte på en Beck som jag nu sett klart och sitter nu här och trycker in meningslös rappakalja!
Igår kväll fick jag ett back på min rygg vid lungan, det gjorde himmelsk ont och jag som trodde det började gå åt rätt håll. Just nu känner jag ingenting även om kroppen är helt död känns det som.
Lite uppdatering på hur jag mår kommer att fortsätta varje dag tills jag är frisk.
Har funderingar på att äta lite rostat bröd och ta en kopp te och sen lägga mig i soffan för att titta på en nostalgiker





Men den serien är väl bara underbar. Vet inte hur många gånger jag sett den, vet inte hur många gånger jag grinat till den. För även om den är helt underbar så är det otroligt sorglig också.
Har ni sett den?
Skriv bara ja eller nej i kommentersfältet så skriver jag hur många av mina läsare som sett den. Har jag 100 läsare idag så har så många av dessa sett serien
.
Eller bangar ni alla smygläsare igen eller? Ni kan ju vara anonyma om ni vill.
Nu är det frukost och sen film!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag tror att det blir bröllop, kanske inte i maj, men någon gång under året-

2012-01-12 @ 13:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0