Tisdag!

Två saker jag inte skrivit om ännu.
Men såg ni Gladiatorerna i Lördags. Efter det programmet känner jag inte för att titta på det längre.
En skadades i den sista grenen innan hinderbanan och avslutar tävlingen. Då får en ny hoppa in för honom mot den andre som tävlat i flera grenar och är jättetrött. Han får även starta tidigare eftersom den som hoppade av har fler poäng och får starta vissa sekunder tidigare. Vilken orättvisa, nästan klart som korvspad att den utvilade vinner mot den uttröttade som även han var skadad i revbenen.

Nu gjorde den uttröttade jättebra ifrån sig och ledde ett tag, men orkade inte i slutstriden.
Väljer man att hoppa av eller läkaren anser att man ska göra det då ska självklart vinsten gå till den som är kvar i tävlingen. Allt annat är totalt fel.

Tryck på bilden för att läsa om dramat.


Det var en sak nu till en till.

Igår hade jag bott här i 22 år, alltså det är 22 år sen jag flyttade in i denna lägenhet med tre små barn som då var 4 månader, 2 år och 9 månader och 4 år och nästan 3 månader gamla och min ex gubbe.
Tänk vad tiden går fort.
Den här bilden är tagen i gamla lägenheten någon månad innan vi flyttade
Med och utan blixt:





Hur natten varit? Bra nästan toppen, vaknade två gånger kl 02 somnade direkt och kl 04.30 och somnade direkt och sen vaknade jag till kl. Blir så himla glad att få sova ordentligt. Igår på jobbet så hade jag ont i ryggen men inte så där så att man inte står u också otroligt skönt faktiskt.
Nu är det frukost time

Kommentarer
Postat av: Aspiga Celine Naminah

Morsning korsning!



Som vanligt så har jag ju ingen aning om hur bra koll du har i min blogg och jag vill ju inte att du missar att jag utmanat dig, så titta här: http://phantazia.blogg.se/2012/january/utmaning.html

2012-01-17 @ 19:09:32
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0