Sture min sötnos!

Låg och slö tittade på rena Rama Rolf när min mobil ringde.
Det är min sötnos som ringer och jag undrar vad han vill, kanske är han förhoppningsvis redan på väg hem. Bara höra din ljuva stämma svarar han. Sött va?
Men sen fortsätter han...när du hostar mig rakt i örat.
Så min ljuva stämma är alltså hostandet han får i örat. Tänk vad killar kan vara romantiska!!!!!!!

Det började bra iallafall :-). Han skulle till tippen sen tömma på ett par ställen sen skulle han åka hem. Så vid halv två tiden räknar jag med att han kliver in genom dörren.

Längtar efter honom. Löjligt eller? Vi har varit tillsammans i tio år i November i år men det känns som man svävar på moln fortfarande.
Sen denna Jul och Nyår med mig inte fullt frisk har fått mig att tappa en massa ork och han har varit så gullig mot mig. Hämtat dricka, kalla trasor, masserat huvudet mm mm mm.
Ja han har skällt på mig också för jag har ju så svårt att låta bli att plocka runt omkring i lägenheten, dra lilla dammsugaren lite snabbt, vika tvätt, diska etc.

Idag har jag gjort en sak och det är disken. Senare ska jag ta en dusch med peelingkräm, skrubba hela kroppen och innan ska jag lägga en ansiktsmask på ett skrubbat och rengjort ansikte.
Vill få bort all ytlig sjukdom till imorgon då jag ska jobba.
Apropå att jobba, börjar ju kl 6.30 imorgon och då är det så här:
Tänk va Sture brukar åka vid halv sex för att ta en fika och snacka lite på jobbet innan han börjar. På Lidingö börjar man kl sju först.
Imorgon kör han mig först 05.40 och hoppar fika stunden på jobbet för att jag ska få en lugn start på jobbandet efter min sjukdom. Visst är det gulligt gjort?

Jag måste ta tuben annars och gå hemifrån kl 05.45 han tycker jag ska ta det lugnt första dagen med skjuts både till jobb och hem.

Älskar dig gubben min!


Kommentarer
Postat av: M

Gulligt ;) även om komplimangen inte slutade så romantiskt som du tänkt dig :)

2012-01-02 @ 20:40:47
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0