Röntgen!

Idag är det röntgen, för hostan är kvar även om den är bättre. Pipandet är borta, skönt tog en dos i natt när jag vaknade och de rosslade så där som det brukar göra samtidigt som pipet kommer. Somnade om omgående. Men jag har ju något mer eftersom läkaren inte alls gillade allt rossel i lungorna så därför ska jag röntgas.
Om nu denna är snabbhjälpande borde jag inte slutat hosta också? Visserligen sitter inte hostan fast så som den brukade, särskilt på morgonen utan lossnar nästan direkt och massa slem kommer upp.
Trevlig läsning va?
Men hoppas allt är på rätt väg nu!


Stänger idag och det känner jag inte alls för så seg som jag fortfarande är, man sov bra inatt med tre uppvak men somnade om nästan genast. Somnade tyvärr även ifrån Mästerkocken igår, inte så bra för den vill jag ju se.
Sen sändes halv åtta hos mig kl nio pga handbollen...idioti. Så den såg vi ju inte och hade inte gjort om vi var vakna heller. Sätt den där jäklar sporten i en egen kanal, det finns ju så många nu.

Nej jag måste äta nu tänker hänga på låset till röntgen så att jag kommer i tid till jobbet...börjar kl nio.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Aspiga Celine

Det stämmer att bricanyl är snabbverkande. Men det betyder inte att allt försvinner hux flux. I vart fall för mig kan det ta några veckor att bli helt bra. Men nä'r besvären är som värst så skall bricanylewn lindra under en stund.



Sv - Jag skämms inte över att vi varit tvungna att vända oss till soc. Men jag är inte stolt över det och jag gillar det inte.

2012-01-26 @ 07:45:38
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0