Nyårsdagen!

Kom ni ihåg att Sture kom hem med ett bord i veckan som tv:n i sovrummet nu står på?
Hurtsen den stod på förut är inflyttad till videorummet.
Kolla så fint det blev:





Gillar verkligen bordet det är jättefint.



Hur jag mår? Prima och jag mår verkligen prima. Tredje dosen medicin har verkligen hjälpt ordentligt och av hostan är det bara lite slemhosta kvar.
Känns jättebra att jag nu har en dag till att kurera mig på.

Snart är det Ivanhoe på tv är totalt urtrött på den filmen, men det är Sture som envisas med att se den. tradition säger han. Ja kalle och Grevinnan och Betjänten och Karl-Bertil Jonssons julafton kan man ju se om för traditionens skull men en film på tre timmar om man räknar in alla pauser är lite väl att se år ut och år in.

Blev ingen toast igår utan vi tar det idag istället och så svullar vi med dajmtårta. Äppelpajen är det bara lite kvar av för vi har ätit av den idag också som lunch eller mellis eller vad man nu ska kalla det.
Har även lite rostbiff och potatissallad kvar som får slinka ned det också.

Gott nytt år på er även till er !!!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

God fortsättning! Har Stockholm helt andra bestämmelser än här på ön. Det har diskuterats mycket om stölder på återvinningsanläggningar, det som folk tar dit får inte lämna området utan tillhör kommunen och skall förstöras. Okej om det är sådana som skall göra pengar på dem men annars tycker jag det är bra att saker används på nytt! Skulle gärna se att det blev en hörna i källaren inom bostadsområdet där användbara saker kunde ställas till glädje för andra!

2012-01-01 @ 15:24:55
Postat av: Aspiga Celine Naminah

sv- Ibland då man hyr priat hyr man ju pga att ägaren tex bor utomlands etc och å har man kanske ett "skutdatum". Men i årt fall så fick i ara med och titta på radhuset före köp och ara med och säga till om ifall i ville bo såhär etc. Huset köptes för oss, men eftersom i inte har råd att köpa det så hyr vi det. =)

2012-01-01 @ 20:28:44
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

låter kanon att du känner dig bättre! :) gott nytt år!

2012-01-02 @ 02:22:16
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0