Lördag!

 

Godmorgon! Lördag morgon och jag vaknade först kl 7.30, innan vaknade jag vid 4 första gången men har sen sovit bra inatt.

Bjuder på lite fönsterljus.

Mina fönsterlampor

 

 

 

 

 

Mysigt med belysning i fönstren tycker jag särskilt i mörker och då snön lyser vit utanför. Snö och snö men marken är vit iallafall.


 

Har ni tänkt på vad folk kan vara elaka mot andra på nätet. Mot de inte ens känner. Självklart måste man få kommentera inlägg, men man kan ju göra det på ett bra sätt även om man inte håller med skribenten.


Sen finns de vissa som hoppar på de som kommenterat med vidrigheter. Den som lagt in en kommentar kanske kommenterat att de skribenten skrivit inte stämmer eller det heter så här inte så där. Men då blir denna person påhoppad med att den är fet, att den inte har ett liv, att den är avundsjuk ja tusen saker till. Precis som livvaktar för skribenten. Deras stora idol får inte ta någon som helst negativ kritik för då hoppar man in och skriver en massa skit till den som kommenterat negativt. Ser detta dagligen i kommentarsfälten+att jag råkat ut för det själv.


Särskilt i Katrin Zytomierskas blogg. Där får alla som skriver något negativt en massa påhopp. Hon har bla skrivit att det är okey att neka överviktiga arbete, att feta är äckliga och fula och bör ta tag i sina liv istället för att sitta och svulla. Hon kallar andra barn för fula äckliga etc. Hon kastar skit och hänger ut folk i sin blogg. Hon påstår felaktiga saker. Ja listans kan göras hu lång som helst. Här blir kommentatorerna påhoppade om de råkar skriva mot henne av en drös som tycker som Katrin.


Men varför vara så elaka mot folk som man inte känner. Självklart om någon skriver till Katrin: Ditt stora idiotiska fån gå och häng dig, du är så jäklar korkad och ful och IQ befriad och din unge är så himla fet. (nu överdrev jag rejält). Då får man skylla sig själv om man får skit tillbaka. Men att  skriva att man tycker att hon är fördomsfull i det hon skriver om överviktiga bör inte ge en massa skit från andra läsare.


Eller vad tycker ni? Mig skulle det aldrig falla in att göra så mot någon. Oavsett om jag känner personen eller inte.


Nu ska jag äta frukost och läsa DN.


Återkommer under dagen!


Kommentarer
Postat av: Bex

Hej!

Ville bara säga att jag "got your back!;)"



http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&viewComments1988377=1&blogPage=3#comment_form_1988377



2012-01-21 @ 15:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0