Hemma!

Jag är hemma har ringt mig sjuk. Nu har jag varit dålig sen den 15 December då hostan började och jag har hela tiden jobbat (ja inte mellan jul och nyår då, men fick antibiotika först på Fredagen innan nyårsafton sen jobbade jag veckan där på.) Trots feber, tappad röst, lunginflammation och ryggvärk. Nu går det inte längre. Jag måste få ryggen kollad idag. Hade så ont igår så jag kunde varken gå eller stå eller sitta utan att grina illa. När den värsta värken sätter in så mår jag pytonilla.
Ledsen Sture grytan var jättegod men mådde då lite illa tack vare värken.

Så därför åt jag inte så mycket.



Nu ska företagshälsovården göra något för en gång skull. Inte bara skriva ett intyg. Den värk som kommer på dagen efter att jag varit uppe ett per timmar har jag aldrig haft förr. Det värker som om någon satte en kniv i en på en punkt och vred om samtidigt ilar det i ryggen som det gör hos tandläkaren och det känns som vätska som rinner. Konstigt va? Vet ni vad det kan vara?
Sen andfåddheten, stannar flera gånger i trappan pga att jag blir flåsig och yr. Nej nu får de kolla lungor och rygg ordentligt, vill helst att de ska röntga mig.
Något är det som inte stämmer och jag vill veta vad det är.
Nu ska jag lägga mig en stund företagshälsovården har telefontid som börjar kl nio först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0