Torsdag!

Blä vilket väder säger jag bara. Regn regn regn. Igår gick vi ut på gården enbart en halv timme med barnen, de bara halkade och blev sjöblöta. Visst vi kunde gått ifrån gården men det är likadant överallt i området och särskilt, lekparker och skogen. Så det blev inne ek, med vävning, garnbollar och bygglek.
Idag ser det ju inte bättre ut och jag stänger, jobbigt att vara inne en heldag vid stängning och samma gäller ju för barnen som går sent. Man behöver lite frisk luft för att orka långa dagar.

Idag ska jag ringa läkaren, hostan bättre men jag hostar fortfarande och så är jag väldigt hes och värre blir det hur längre dagen går. Jag vill att han lyssnar på mina luftrör, kanske jag behöver något starkare än Bricanyl tills utredning om astma är gjord. vet inte om man kan göra denna nu när jag fortfarande inte är helt bra. Ja det är många frågor jag har till honom.

Igår såg vi halv åtta hos mig och Mästerkocken. Alla i halv åtta hos mig kommer nog få 24 poäng, men det var hon inte värd igår med sin misslyckade cheescake, såg inte ens ut som en sådan och torr såg den ut och måste ha blivit på det gradantalet i de minutrarna.
Nej hennes rätter såg inget vidare ut och det gnälldes ju en del också. Sen Mästerkocken, men vilket jäklar pipande det var på Josefin. Ja jösses jag höll på att bli tokigt, Mirjam hade jag velat sett åka, hon är trist och hennes mat är trist! Men den som var värd att åka var verkligen Josefin pipalisa!

Såg precis att Victoria är på Karolinska, snart ska Prins Daniel hålla presskonferens...kl sju om tio minuter, Snacka om att frukosten får vänta!!!!

Nu Måste jag hänga med på nyheterna, återkommer strax med info om vad som hänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0