Tisdag!

Kladdkakan var väldigt uppskattad på jobbet och sådant är alltid roligt. För jag älskar att baka och man vill ju att det ska vara gott när man bjuder på det eller att folk ska tycka det är gott.
Sen självklart så vill man ju vara nöjd själv också.

Igår var vi ute en stund på förmiddagen tempen kröp strax under tio minus som är vår gräns för att gå ut. Men solen sken så den värmde lite och en timme var vi ute.
På eftermiddagen fick barnen måla i härliga pastellfärger på svart papper. Blev otroligt effektfullt och deras målningar såg ut som riktiga konstverk.
Vi hade bara åtta barn igår så det var en riktigt lugn dag och vi hann med mycket.
Är sjukdomens tid just nu.

Mailade min vårdcentral igår och bad att läkaren jag var hos senast skulle ringa under dagen, men inte ringde någon inte så idag är det jag som ringer dit istället.
Stod klart och tydligt att man kunde sända meddelande vid icke akuta ärenden eller sjukdomar och detta har ju pågått i snart två månader. Hostan ger sig inte så något måste jag dras med dold luftrörskatarr kanske, något som behövs behandlas, för virus är det då inte.


Idag ska jag äta en långfrukost för igår blev det väldigt stressigt hade helt plötsligt bara en kvart på mig att äta för tiden rusade iväg. Blev därför inget besök här i bloggen igår morse.
På kvällen så åt vi anka, stekpotatis, mimosasallad och grönsallad. Sen såg vi på tv och jag somnade sen ganska omgående.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0