Söndags morgon!

Nu får man ju skämmas. Sverige är ett land med otroligt bra artister, vi har och har haft flera världsartister. Så nu är det dags att tävla igen i melodifestivalen. Men vad var det för skit igår? Ingen av låtarna är värdiga att vara med.

Som artist var det Lille Ulrik som var bäst, låten var väl inget att hänga i julgranen direkt, men en väldigt duktig ung artist. Sen då... Sonjas låt var vacker, men förstördes av det usla ljudet, tyckte bäst om den. Musiken överröstade alla artisters röster tyvärr. man hörde knappt vad de sjöng.


Sen Davids låt som kom direkt till final var rent ut sagt bara skit. Top Cats borde inte ens fått vara med, Timotej okey att komma till andra chansen om man ser till startfältet denna kväll. Tur var det väl att Di leva försvann för hans låt var bottennappet igår!
Så vad tyckte ni då?

Middagen igår kommer i bilder. Varning för dregel.

Pommes, fläskkotlett med bea:



Skivad banan och äpple som steks i smör och socker, äts tillsammans med vaniljglass och ljus sirap. Smakar som friterad banan på Kina restaurangerna...mumsigt värre:





En av mina bästa vänner Roll



Födelsedags presenten från Teddy och Marie:



Visst ser det mysigt ut.




Kommentarer
Postat av: Angelicaq

Davids låst var helt sjukt bra! Tror den vinner hela skiten! De gäller att hända med musikvärlden. Musiken är inte som den var för 20 år sen. Hans låt är verkligen melodin i fokus. Och många kommer dansa som galningar till den på dansgolvet. De är en låt som barn oj de upp till 35 gillar så tror den går väldigt långt!

2012-02-12 @ 10:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0