Morron!



Jag lever! Men internet låg nere igår morse och halva dagen. På kvällen var jag på en föreläsning så jag var seg när jag kom hem. Vilken födelsedag va? Öppna sen sluta 15 och gå direkt till en föreläsning.

Fick en jättefin blomma och en trisslott av arbetskompisarna. Av en vikarie från Thailand som är jättesnäll fick jag Ingefärste och grönt te importerat direkt från Thailand. Vi öppnar och stänger tillsammans just nu pga den ordinarie pedagogen är på långsemester.


Av Sture då? Vi köper inget till varandra men han skrålade ja må hon leva när jag klev in genom dörren igår kväll. Jo jag köpte ju glassmaskinen men det var en engångs händelse för att han är tokig i glass och fastnade för maskinen när den gick som reklam på tv.
Är present nog att han finns i mitt liv och står ut med mig år efter år :-)


Är snurrig i huvudet idag och vet inte hur jag ska klara mig ute idag i 13 minus, hostan var hemsk igår i kylan men mycket bättre inomhus än den brukar vara, hostade enbart smått två ggr på föreläsningen igår. Måste ha något för ansiktet när jag går idag får leta fram något annars kommer jag att kvävas säkert.
Självklart kommer vi inte gå ut med barnen i denna kyla, men jag måste ju ta mig till jobbet.

Från Arya:



Nu blir det lång frukost med DN och Kommunals tidning som kom i brevlådan igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0