Mår piss!!!!!

I Tisdags eftermiddag ringde min läkare. Han tyckte att jag måste genomgå en massa prover för att jag fortfarande var dålig lät inte alls bra. Fick Cocillana utskrivet som jag hämtade efter jobbet och sen fick jag en tid på Fredagen kl nio för en massa undersökningar.
Mitt under föreläsningen som vår planeringsdag börjar med. Men jag försökte få en annan tid men det hade de först nästa vecka. Ska jag gå så här hostig och inte få sova och vara genomtrött tills dess för att inte missa föreläsningen? Nej tack min hälsa är viktigare. Har varit dålig sen 14 December och vart hos läkare tre gånger gått på antibiotika för lunginflammation haft flera hostmediciner etc utan att bli helt frisk.


Jag orkar inte längre två månader och sjuk och jobbat helt utom en vecka då jag hade så fruktansvärt ont vid lungorna i ryggen.....sviter man kan få efter en lunginflammation,
Har jobbat med feber, gått för tidigt och jobbat men en lunginflammation och kämpat på hela tiden.
Idag sa det totalt stopp, jag är yr, helt matt, ögonen har svullnat och är kladdiga av äcklig smet, jag har hostat och sovit dåligt och huvudet värker.
Sitter nu här och tänker: Men jag kan inte vara hemma jag stänger idag och vår grupp har handledning.
Imorgon har vi planeringsdag, jag har under mina sex år varit med på alla planeringsdagar, även kommit dålig på en
.

Men fasiken nu gör jag det igen!!!!!! Tänker på allt annat och alla andra utom mig själv. Ring dig sjuk, lägg dig på soffan och ta det lugnt, drick Ingefärste och koppla bort jobbet!
Varför gör man så här mot sig själv?????

Jag har redan gjort mig i ordning, det är bara att käka frukost och ge sig iväg, bita ihop tänderna och låtsas att allt är bra!!!!
Eller????
Fortsättning följer!
Om jag är hemma måste jag snart ringa till jobbet!



Kommentarer
Postat av: Aspiga Celine

Ojojoj.... Hoppas läkarens alla prover ger ett svar så ni vet vart ni skall börja jobba för att få dig på banan igen.

2012-02-09 @ 08:02:29
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Tess

Stanna hemma och ta hand om dig själv! Läs ditt eget inlägg så ser du att du borde stanna hemma. Man har bara ett liv, det måste man vårda.

2012-02-09 @ 09:31:25
Postat av: Aspiga Celine

Sv - Nja, jag avvaktar med sådan utredni9ng just nu. Jag brukar mest gå hemma och då blir ju imunförsvaret sämre och nu senaste tiden har jag varit ute mer, klart jag då drar på mig något skit också. =)

2012-02-09 @ 10:52:38
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Aspiga Celine

Sv . Var hittar man en sådan då?

2012-02-09 @ 13:50:22
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0