MÅNDAG!

Klockan stod på 6.15 idag men jag vaknade kl 5.10 helt klarvaken. Så typiskt mig. Men jag gick upp och tog en dusch som var rätt kall, så nu är jag ännu mera klarvaken.
Måndag då, usch dessa dagar tror jag inte någon gillar. Om man inte ska göra något kul då som tex åka på semester. Det är jobbigt att komma igång och man är alltid trött och seg dessa dagar.


Skulle vilja ha en veckas ledig nu på våren tillsammans med Sture och göra något, som tex det vi gjorde igår Millesgården. Man behöver inte åka långt. Vi har varit i Trosa, Mariefred, Strängnäs, Taxinge gård,Norrtälje, Nacka-Saltsjöbaden, Vaxholm, Siggesta gård på Värmdö, Nynäshamn på dagsutflykter. Man behöver egentligen inte ens lämna Stockholm som är så vackert, finns massor att göra. Så som promenera i Gamla stan och sen Drottninggatan fram till Sergels torg, söders höjder, Kungsan, Skansen etc etc mm mm. söders höjder.

Äta en stadig frukost sen ta någon fika ute med en macka. Vi hade en jättemysig dag igår. Efter Millesgården åkte vi längre ut på Lidingö, bla till Gåshaga. men fy vilket hemskt område en massa urfula nya hus, skulle aldrig vilja bo i detta område. Så himla förstört med de där vita klossarna i ny design...blä!!!!!

Men kolla själv:









Ja inte är det här vackert eller mysigt för mig iallafall.
Vad tycker ni?
Sen käkade vi på vägen hem. Var hemma kl 15 ca.


Till middagen blev det Krämig lax och bacon pasta



Såg Kontoret igen. Igår var den urdålig och enbart pinsam. Förra gången var den rätt okey, första gången blä. Nej en dålig svensk serie är det.
Nu är det frukosttime sen vitamindags.
Trackback
RSS 2.0