Måndag morgon!

Hallå gamlingar!!! Ja ni gamla läsare som jag vet läser min blogg!!!! Det var inte er jag menade i förra inlägget utan er andra som aldrig ger er till känna.
Ni är riktiga fegisar och jag är säker på att ni inte ger er till känna pga att jag egentligen inte vill ha er här. Någon annan anledning kan jag inte se.

Nog!

Vi såg på Teskedsgumman senare och åt en god middag som följdes av efterrätt och mera Teskedgumman. Sen såg vi Kontoret, den var bättre denna gång, men serien är inte bra eller vad säger ni?
Smygläsare kom igen vad tycker ni? Ni kan vara anonyma, jag kan aldrig kolla vilka ni är.Så kom igen vad tycker ni om Kontoret?

Sen har jag sovit skaplig men vaknat flera gånger men somnat om ganska omgående. Känner mig lite hängig och hostig fortfarande, men har tagit Alvedon som ska följas av shake, c-vitamin och ingefärste!

Middag+efterrätt





Idag ska Sture gå till husläkarmottagningen på Sofiahemmet, han har listat sig där pga att han tycker vår är usel. När det gäller honom så har han haft extrem otur efter att Tommy slutade, enbart fått idioter.
Han kör mig till jobbet sen åker han till Sofiahemmet.
Nu ska jag käka frukost och sen göra mig färdig för avfärd!
Förra gången han var på Siofiahemmet tyckte han de var jättebra och han fick hjälp och de lyssnade verkligen!

Kommentarer
Postat av: Maria en Norrlandsblogg

Åh va gott de ser ut :)

2012-02-20 @ 15:32:42
URL: http://mariaenliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0