Inte social alls!

Men jösses att man kan vara så trött!!!! Vakande strax efter halv sju imorse???? Kl skulle ju ringa 6.15???? Tittar på mobilen som genast börjar att burra. Jag har snozat i en kvart utan att vara medveten om att kl ringt!!!!!!
Men vad är detta? Jag som alltid vaknar omgående av kl?????.

Iallafall Sture har ett virus så inga bakterier och jag är förkyld...precis vad jag är det!!! Ont i halsen +att hostan är lite sämre!!!!! Men fortsätter med hostmedicin som jag skrev igår. Tänker fasiken inte lägga mig igen!!! En vecka fick jag må lite bättre. Men jag ska ringa läkaren för en återbesöks tid, där de får ta prover och lyssna på lungorna! Sen även en tid för att kolla upp om jag har astma eller inte och vilken sort.


Igår då. Jo det gick bra att jobba, mår ju inte direkt dåligt känner mig bara inte 100%, stickningar i hals och så hostan då som jag nu dragit med sen 14 December. Efter jobbet igår sov jag en timme innan middagen sen efter att vi ätit såg vi på DVD en timme, sen halv åtta hos mig och Familjen annorlunda.
När jag kommer hem så är jag rätt hes så vi pratar inte mycket med varandra älsklingen och jag, för jag vill bara vila rösten.
Därför är jag väldig osocial efter jobbet.

Angelica jag såg först att du ringt när jag skulle ställa kl på mobilen när jag skulle gå och lägga mig, för den låg kvar på ljudlöst i jackfickan.

Ledsen gumman!
Nej men vad fasiken är kl så där mycket??? Måste käka!!!!

Kommentarer
Postat av: Celine

Krya på dig!

2012-02-21 @ 10:27:31
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0