Tog en liten shopping runda.

Stack iväg och handlade på Coop i Vinsta. Ikväll blir det vitlöks potatisgratäng med fetaost köttbullar. Mumsigt värre.Vi var hungriga båda två när vi handlade så det blev en hel del som inte stod på listan. Sen smaskade jag i mig ett mellis när vi kom hem som bestod av två julvurts mackor med whiskey cheddar ett hårt julbröd med samma ost och två lantbröd med smör och smak på brödet var vitlök och persilja. Alltså ett hårt bröd...nämen sluta ta en bild istället.
var så god:
 
 
 
 
Supergott.
 
Mitt mellis
 
 
Köpte dessa söta burkar på ÖB som ligger på vägen hem.
 
 
 
Sture köpte denna ost.
 
 
Tomte nu med godis i sin korg.
 
 
Tomten har fått sin Julstjärna.
 
 
 
Svarta tomater, de är söta och goda.
 
 
 
Så nu sitter jag här mätt och belåten och Sture sover. Kul värre vi har tillsammans på Lördagen!
Tror jag ska plocka undan lite och sen lägga mig och glo på en film.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine - Är mig själv!

Läskigt... Föredrar röda tomater...

Svar: Färgen är inte viktigaste för mig utan smaken. Många är överkänsliga mot den röda färgen, även jag har jag upptäckt så jag köper ofta gula tomater. Dessa röd svarta är jättegoda och har en fin söt tomatsmak. Prova dem finns på Coop.
kerstin olsson

2012-12-08 @ 16:01:01
URL: http://phantazia.blogg.se
Postat av: Celine - Är mig själv!

Ja kan itt äta vanliga tomater men körsbärstomater fungerar.

Svar: De är jättegoda de med. Varför kan dy inte äta vanliga tomater?
kerstin olsson

2012-12-08 @ 20:40:40
URL: http://phantazia.blogg.se
Postat av: Celine - Är mig själv!

Äter jag vanliga tomater så svider det i munnen och kliar i halsen. :-/

Svar: Precis som för mig. Men äter de ändå tyvärr är jag lite korkad. Men det är inte varje gång det kliar.Inte på jobbet tex och där är det ekologiska tomater, kanske det beror på det? Gila kliar aldrig oavsett storlek.
kerstin olsson

2012-12-09 @ 08:06:12
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0