Något bättre.

Nu är det jul här i vårt hus, julen har kommit hopp tralalalaaaa!
 
Sovrummet
 
 
Ja jag vet att det står ett dockhus på bilden och en champagneflaska.
Den är i plast och ska fyllas med godis,huset ska ned i källaren igen. Sen är det då julgardinen till köket, saffran burken, dvd filmer och en chokladask. Lyxig Belgisk choklad från tulpankungen där är även saffranet ifrån.Köpt av en skolelev som samlar pengar till skolresan i nian.
 
matbordet i vardagsrummet

 
På tv:n
 
Hallen
 
 
Filmrummet

 
Men vart är Hjärtat med ledlamporna undrar ni säkert. Vi sätter upp den idag och ni ska få se foto på den+stjärnan i vardagsrums fönstret.
 
Men rubriken hallå...något bättre vad betyder den då????
Blev förkyld i Torsdags men igår Lördag var jag riktigt risig, hög feber och ont i hela kroppen, trodde det var flunsan först.
Men idag känns det bättre faktiskt förutom hostan då. Sture städade igår och tvättade och hjälpte mig upp med alla julsaker, men så säckade jag ihop totalt strax före tolv så det blev inga lussebullar igår de får vi göra idag istället. Visst kunde Sture ha gjort dem själv, men han hade nog av städning och tvätt igår.
Sen har vi ett stort problem, vår frys är rätt full så vi ska försöka packa om den idag så att vi får plats med alla lussebullar.
 
Nu är det frukosttime.
Jo just det första uppgiften på Pim är gjord och inlämnad.

Kommentarer
Postat av: Celine - Är mig själv!

Gillar den dära tomten som står tillsammans med snögubben...

Svar: Gör jag också de första åren jag hade tomten stod den uppe hela året och jag så då att det var en vätte så att jag kunde ha honom uppe hela året :-) De fanns förra åre tockså på Plantagen, i år vet jag itne.
kerstin olsson

2012-12-02 @ 11:50:35
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0