Försvinn dumma flunsan!

Har precis tagit en ny dos febernedsättande och ska lägga mig ned igen. Sture är nu också sjuk och ligger och hostar i bakgrunden. Vi vräker i oss Sockerdricka, rostat bröd, filmjölk och mängder med frukt.
 
Imorgon är det vi som går upp senast kl sju tar en dos medicin en massa frukt och hänger på låset till city gross kl åtta med febriga ögon och ihållande hosta. Men listan är klar bara gå rakt genom butiken och slänga ned i vagnen. Imorgon blir det inga onödiga köp man orkar bara följa listan kan jag lova.
 
Glasbutiken skiter vi i imorgon för jag ska då iallfall inte ha något förrän tidigast på Julafton, så handlingen där få bli på Lördagen. Måste ha in traditionella Kirsberry till Kalle. Ja inte en flaska inte utan ett glas. Jäklar salta pinnar och hjärtan chips, pommes stripes, chilinötter har jag glömt på listan, även de till Kalle.
 
Julafton 2009
 
 
 
2010
 
 
2011
 
Just det bytte ju till Xante detta år :-)
 
 
 
Ja då blir det kanske Xante i år med då.
 
Vad förtär ni till kalle Anka?
 
Efter Kalle är slut sätts potatisen på och Julbordet dukas, sen äter man och äter och äter en massa gott.
Bilder kommer jag lovar. men nu är det soffan som gäller.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Här äter vi och dricker inget särskilt. Jag är inte särskilt förtjust i julen, och har aldrig varit. Alkohol förtär vi i princip aldrig så det blir väl kanske ett par glas julmust och lite godis.

Svar: Jag gillar Julen den är så otroligt stämningsfull. men jag gillar inte den hysteri som är innan med handling och allt i affärerna...fullkomligt kaos varje år. I år var vi smarta hängde flunsan sjuka kl åtta på låset till city gross sen tog vi öb och allt i lugn och ro, sen glasbutiken kl tio där bla xante inhandlades.Vi har alltid lite dricka och småplock till Kalle en tradition som jag fört med mig från min barndom. Inte för mycket så man orkar med julmaten. Nu är kl 11 och vi har packat upp allt ätit lunch så nu blir det dvd för hela slanten
kerstin Persson

2012-12-20 @ 18:38:29
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0