En vecka som gift!

Så himla typiskt mig! vaknar strax före halv fyra men istället för att försöka somna om börjar jag att dona. Dona vad då dona? Plockar ordning på tvätten, har stortvätt kl sju, städar en låda där jag förvarar viktiga papper, plockar undan övrig skit i kök, vardagsrum, hall, diskar... ja det var inte mycket och gjorde det först nu. Häller wc rent i toaletterna, fyller på toapapper, sopar golvet i vardagsrummet och köket+torkar av borden med fuktig trasa. Jag är galen jag vet det, men skönt att fått det gjort.
 
Idag är väl första dagen jag inte känner mig febrig när jag vaknar, men det märks att man inte är riktigt kry ännu då jag är helt slut just nu. Så nu ska jag inte göra något annat idag, bara se på DVD. Just nu är vi inne på gamla Julkalendrar. Har även köpt Estrad som jag visade upp i ett blogginlägg igår.
 

"Estrad" var den stora lördagsunderhållningen 1967 och 1968.

Totalt åtta program med sketcher, sång och dans. Seriens leddes av Gunwer Bergkvist, Lars Ekborg, Margaretha Krook och Inga Gill. I varje program förekom också välkända gäst-artister som Carl-Gustaf Lindstedt, Jan Malmsjö, Åke Grönberg, Beppe Wolgers m.fl.

Serien blev en jättesuccé på SVT och sketchen "Skattkammarön" är än idag en klassiker.

 

 
 
Mor och far ni får gärna låna när vi sett den klart. Eller ni kanske redan köpt den?
 
Snart kommer Sture att komma upp då den enda tvättiden denna helg var sju på morgonen eller en fyra tid i middagen och sen stå på kvällen. Så det blev kl sju istället.
 
Idag är det en vecka sen vi gifte oss efter över tio år tillsammans.
Det jag hade gått och väntat på i över ett år har nu skett redan. Vi bokade ju redan i oktober 2011 för att vara säkra på att få den förstas tiden med tanke på bla vår doftallergi, första paret ut ingen lukt i vigselrummet.
 
 
Herr och Fru Persson.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0